RTX 5080'den RTX 5090'a geçilir mi?

@talhabkr hocam benim profili de paylaşiyim oyunlarıma bakın kafanıza göre hangisini seçerseniz alın oynayın çok güzel oyunlardır hepsi hikaye hiç online monlayn yok bam bam :)

Sizin kütüphanezideki popüler oyunların çoğunu denedim sadece metro exadus ve 2033 birde spiderman denemedim sizce nasıl bu oyunlar oynayınca içeri sürüklüyor mu

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Sizin kütüphanezideki popüler oyunların çoğunu denedim sadece metro exadus ve 2033 birde spiderman denemedim sizce nasıl bu oyunlar oynayınca içeri sürüklüyor mu
Acayip keyif alırsınız hocam eğer maddi durum varsa Marvel Spiderman Remastered ve Marvel Spiderman 2 öneririm. Hem seri olarak oynamış olursunuz.

Geçilir, neden geçilmezin.

• Muhteşem
Merhaba arkadaşlar iki kart arasında geçiş yapılır mı RTX 5080'den RTX 5090 geçiş yapılır mı geçme amacım 32 GB yetsin 4K ultrada 3 sene daha oyun oynayacağım. 16 GB yetmiyor sürekli kasıyor hissayatı veriyor.
En az 3 sene 4K ultrada rahat takılmak istiyorum.
eldeki 5080 i satacagın için direkt geç bekleme bile

• Muhteşem
Arada 100K fark var hocam :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru hocam ama işte arada 100K fark var
dostum arada 100 bin filan yok 70 bin fark var 100 degil

şuan sıfır 5080 70 binin altında yok senin kart 60 bin etse ki eder artık yok çünkü 60 a kart

140 binede dolu sufur 5090 var hatta gaming gecesinde bile düşürür alırsın

• İnanılmaz

Arada 100k olamaz 5090 2.el al çok uyguna veriyolar 100 110k ya senin kart da 60 etse arada en fazla 50k olur

• İnanılmaz

Top tier alırsan evet 100k.
Alt segment kart alırsan 60-70k falan.

• Beğen
dostum arada 100 bin filan yok 70 bin fark var 100 degil

şuan sıfır 5080 70 binin altında yok senin kart 60 bin etse ki eder artık yok çünkü 60 a kart

140 binede dolu sufur 5090 var hatta gaming gecesinde bile düşürür alırsın
Rog astral RTX 5090 dan bahsediyorum.

Top tier alırsan evet 100k.
Alt segment kart alırsan 60-70k falan.
Rog astral düşünüyorum.

F/P olarak Nvidianın çıkardığı en kötü kart 5080 zaten. Eğer 5070Ti vs 5090 olsaydı geçin derdim ama 5080'den 5090'a geçilir mi oyun için tartışılır. Ama harcanacak para varsa illa geçilir, taş gibi kart.

• Muhteşem
Rog astral RTX 5090 dan bahsediyorum.

Rog astral düşünüyorum.
astral a gerek yok eger asus tabanlı bir sistemin yoksa fuzuli para harcama olur

Acayip keyif alırsınız hocam eğer maddi durum varsa Marvel Spiderman Remastered ve Marvel Spiderman 2 öneririm. Hem seri olarak oynamış olursunuz.
metro serisini aldım sağolun hocam

• Muhteşem
Geri