Tekrar tekrar ban yiyip hesap degisip ayni islam konularini acanlar

Kaçamak cevaplar veriyorsunuz, kimsiniz nesiniz? Eğitim veya öğretim bakımından yeterli misiniz ? Hangi ülkede faaliyet gösteriyorsunuz? Bunlar önemli şeyler, öyle yazdım, oldu bitti gibi şeyh havaları burada garipsenir haklı olarak. Ben bile kıllandım şimdi, sorulara tam cevap vermiyrosunuz...
şeyh falan değilim estafurullah her zaman araştırmayı seven normal bir insanım ben beni farklı yerlere çekmeyiniz lütfen
benim sadece arapça dil bilgim iyi
Ya abi şu gevezenin başka ülkede yaşadığına mı inanıyorsun?
Korkağın tekidir sadece konumu belli olmasın diye öyle söylüyordur.
Birisi numarasını alıp yüzyüze görüşür felan diye korkuyor bunlar. İfşa olmamaları için böyle yapıyorlar. Profilini de gizlemiş. Kimdir nedir belli değil.
belçikadayım. garip garip konuşma şu eski yorumlarından bir kaç örnek getirmeme ne derdin? ve gerçekten sana cevap vermeyi düşünmüyorum eski paylaşımımda bile 8 sayfa boyunca ya kuranı değiştirdiğimi iddaa ettin yada beni ingiliz uşaklığı ile sınadın ne kadar yazık

Ya abi şu gevezenin başka ülkede yaşadığına mı inanıyorsun?
Korkağın tekidir sadece konumu belli olmasın diye öyle söylüyordur.
Birisi numarasını alıp yüzyüze görüşür felan diye korkuyor bunlar. İfşa olmamaları için böyle yapıyorlar. Profilini de gizlemiş. Kimdir nedir belli değil.
Kimse hakkında bir inancım yok zaur fakat madem konusu açılmış sormak farzdır :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madem böyle hassas ve İslam üzerine konular açıyorsunuz, milletin sorularına da kaçmadan, gocunmadan cevap vermek durumundasınız... Ne eiğitim durumunuz belli ne de yaptığınız iş...? Size millet tabii olarak güvenmez hatta sizden çok haklı olarak şüphelenmeleri de farzdır çünkü yaptığınız o çeviriler saçma sapan tek kelime ile... (bi kaç tanesine baktım, midem bulandı, böyle saçma ve yalan yanlış şeyler daha önce okumamıştım... )

Kimse hakkında bir inancım yok zaur fakat madem konusu açılmış sormak farzdır :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madem böyle hassas ve İslam üzerine konular açıyorsunuz, milletin sorularına da kaçmadan, gocunmadan cevap vermek durumundasınız... Ne eiğitim durumunuz belli ne de yaptığınız iş...? Size millet tabii olarak güvenmez hatta sizden çok haklı olarak şüphelenmeleri de farzdır çünkü yaptığınız o çeviriler saçma sapan tek kelime ile... (bi kaç tanesine baktım, midem bulandı, böyle saçma ve yalan yanlış şeyler daha önce okumamıştım... )
Cevap veriyoruz da millet cevap veremiyor. Zaur arkadaşımız, element büker gibi Kur’an’ı büküp; ben anlamları koyduğumda da “sen Kur’an’ı değiştiriyorsun” gibi iğrenç sözler söylüyor. Siz önce onları görün, okuyun.
İğrenç hiçbir şey yok; kanıtlarımızı da ortaya koyduk, bildirilen hataları da düzelttik.
Elhamdülillah, gerisi Allah’a.
tabi ki taraflı değilsen bunları da görmen gerekirdi
ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol derler insana kim kimin kılığına girmiş belli değil

Çevir kazı yanmasın, aman millet uyanmasın :)

Senin bence amacın din konusunda az bilgisi olan yaşı ufak Türk vatandaşlarını etki altına alıp onları her pis işlerinde kullanmak isteyen diğer yabancı etki ajanları gibi ... Senden bir cacık olmaz şeyh bozuntusu, önce yaşadığın ülkede bir hizmetin olsun, sonra gel burda çok bilmişlik yap, sorduğum hiç bir soruya hakkıyla cevap vermiyorsun, konuyu farklı yerlerde süründürüyorsun, kendin hakkında hiç bir elle tutulru bir bilgi veremiyorsun... Çöplüksün, sert konuşmam senin ağrına gitmeli çünkü bu ülkede din istismarcılarına yer yok.

Çevir kazı yanmasın, aman millet uyanmasın :)

Senin bence amacın din konusunda az bilgisi olan yaşı ufak Türk vatandaşlarını etki altına alıp onları her pis işlerinde kullanmak isteyen diğer yabancı etki ajanları gibi ... Senden bir cacık olmaz şeyh bozuntusu, önce yaşadığın ülkede bir hizmetin olsun, sonra gel burda çok bilmişlik yap, sorduğum hiç bir soruya hakkıyla cevap vermiyorsun, konuyu farklı yerlerde süründürüyorsun, kendin hakkında hiç bir elle tutulru bir bilgi veremiyorsun... Çöplüksün, sert konuşmam senin ağrına gitmeli çünkü bu ülkede din istismarcılarına yer yok.
Terbiyeni takın.
Bizim Allah’tan başka kimseye verecek ne hesabımız ne de başka bir şeyimiz var. İnsan gibi cevap verdik.
Din istismarcılarını bilmem ama aynaya bakarsa, din düşmanları da kendisini görebilir.
ağrıma giden bir şey yok Elhamdulillah her kul gibi neyse neyse Allah sana kalbine göre versin sözlerinle birlikte
insan dostları ile birlikte diriltilir.

Son düzenleme:
amacım sadece bu konularda bilgi sahibi olmayan özellikle ufak kardeşlerimizin zihinlerini bulandırmamaları başkada bir gayem yok
paylaşımlarımı ateistlerle uğraşmak amacıyla atmıyorum fazla araştırmayan insanların maneviyatlarını güçlendirmek amacım
engellesem paylaşımlarım görünmese alayını engelleyeceğim o derece gürültücü garip tiplerdir

mealci ateistim benim çok okuyan ama okuduğunu pek anlamayan kardeşim
beni en çok yoranda zaur kardeşimiz oldu arapçanın köküne kadar inip anlatsamda
garip bir inadı var işte
Amacınızın iyi olduğunu düşünüyorsunuz ama insanlara sadece kendi öznel fikirlerinizi mucize adı altında sunuyorsunuz. Konularınız zorlama ve hakikat değil. Mesela pulsar konunuz dikkatimi çekmişti, konuyu okurken gözüm kanadı. Yaptığınız çeviri hatalarından tut, tamamen kendi bakış açınıza dayalı bilimden uzak yorumlardan ibaret. Tıklayan kelimesini kendi hayal dünyanızda pulsarlar ile bağdaştırıyorsunuz, bu mu mucize? Bende o zaman ayetleri kendi kafamda biçimlendirip şu mucize bu mucize diyeyim, bunun sonu yok ki.

Bu arkadaşın da yaratılması bir mucize bence çünkü bu kadar sığ kafalı bir insan hayatımda görmemiştim. Açtığı konularla bilimi çürütmeye çalıştığını zannetmesi de yarıyor ya

Ya bunlar nereden türedi ya hiç yoktu son zamanlarda artış gösterdi.

Ya bunlar nereden türedi ya hiç yoktu son zamanlarda artış gösterdi.
bu şahıslar mı tabii ki haklısın kardeşim
1768813727280.webp

Geri