Kötü anlamda mı iyi anlamdamıŞekersiz kola detayına patladım![]()
3 Saat boyunca bir şey olmadıysa büyük ihtimalle bir şey olmaz gibi hocam.Başlıktaki gibi ekran kartına kola döküldü ,kasam masanın altında duruyo kola bardağı elimden kaydı kırıldı kasaya geldi üst havalandırma dan ekran kartına 1 2 damla geldi ,camını açıp direkt pamukla dikkatlice geldiği yeri sadece pamukla sildim ,şuan üstünden 3 saat geçti bir soeun gözükmüyor ,bir şey olurmu ne yapmalıyım
Umarım hocam3 Saat boyunca bir şey olmadıysa büyük ihtimalle bir şey olmaz gibi hocam.
Teşekkür ederim ,sistemi yeni topladım,şuanlık kasamı yerde kullanıp yeni bir masayı acil etmemiştim ama bundan sonra ihtiyaç durumuna getirdim mecbur olarakÖncelikle geçmiş olsun. İşte tam da bu sebepten kasanızı hep masa hizasında bir yerde kullanın. İyi bari ucuz kurtarmışsınız. Bu devirde güncel ekran kartı sahibi olmak büyük lütuf...
Şuan kuruduysada kueumultur yapacağım bir şey yok büyük ihtimallePipetle vakumlayın
Öncelikle geçmiş olsun. İşte tam da bu sebepten kasanızı hep masa hizasında bir yerde kullanın. İyi bari ucuz kurtarmışsınız. Bu devirde güncel ekran kartı sahibi olmak büyük lütuf.
Hocam az önce mediamarkt çalışanına sordum git temizlettir diyor sizce yapmalımıyım ,yani bi kasayı temizlettirmelimiyim3 Saat boyunca bir şey olmadıysa büyük ihtimalle bir şey olmaz gibi hocam.
Bilgisayarcı ya gidip durumu anlattım bilgisayar yanında değildi ,hiçbirşey olmaz ama istersen bi getir bi temizleyelim dediYağsız devre temizleyici spreyler var. İşe yarar mı bilmem fakat için rahat etmeyecekse onlarla kartını temizleyebilirsin.
Diyet yapması iyi bir şey ,şekerli normal kola olsa daha kötü ,Diyetin Faydaları İşteDiyet yapan ekran kartı ilk defa görüyorum şekersiz içiyor.![]()