Rtx 5060 ekran kartıma şekersiz kola döküldü ne yapmalıyım

1 2 damla ise bir şey olacağını sanmıyorum normalde oksitlenme olma ihtimali vardı fakat 1 2 damla ile artı şekersiz olduğu için bir şey olacağını sanmıyorum

Başlıktaki gibi ekran kartına kola döküldü ,kasam masanın altında duruyo kola bardağı elimden kaydı kırıldı kasaya geldi üst havalandırma dan ekran kartına 1 2 damla geldi ,camını açıp direkt pamukla dikkatlice geldiği yeri sadece pamukla sildim ,şuan üstünden 3 saat geçti bir soeun gözükmüyor ,bir şey olurmu ne yapmalıyım
3 Saat boyunca bir şey olmadıysa büyük ihtimalle bir şey olmaz gibi hocam.

Öncelikle geçmiş olsun. İşte tam da bu sebepten kasanızı hep masa hizasında bir yerde kullanın. İyi bari ucuz kurtarmışsınız. Bu devirde güncel ekran kartı sahibi olmak büyük lütuf...

Öncelikle geçmiş olsun. İşte tam da bu sebepten kasanızı hep masa hizasında bir yerde kullanın. İyi bari ucuz kurtarmışsınız. Bu devirde güncel ekran kartı sahibi olmak büyük lütuf...
Teşekkür ederim ,sistemi yeni topladım,şuanlık kasamı yerde kullanıp yeni bir masayı acil etmemiştim ama bundan sonra ihtiyaç durumuna getirdim mecbur olarak

Öncelikle geçmiş olsun. İşte tam da bu sebepten kasanızı hep masa hizasında bir yerde kullanın. İyi bari ucuz kurtarmışsınız. Bu devirde güncel ekran kartı sahibi olmak büyük lütuf.

3 Saat boyunca bir şey olmadıysa büyük ihtimalle bir şey olmaz gibi hocam.
Hocam az önce mediamarkt çalışanına sordum git temizlettir diyor sizce yapmalımıyım ,yani bi kasayı temizlettirmelimiyim

Yağsız devre temizleyici spreyler var. İşe yarar mı bilmem fakat için rahat etmeyecekse onlarla kartını temizleyebilirsin.
Bilgisayarcı ya gidip durumu anlattım bilgisayar yanında değildi ,hiçbirşey olmaz ama istersen bi getir bi temizleyelim dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diyet yapan ekran kartı ilk defa görüyorum şekersiz içiyor. :D
Diyet yapması iyi bir şey ,şekerli normal kola olsa daha kötü ,Diyetin Faydaları İşte

Geri