Hocam bu sata değil IDE. Baya eski bir teknoloji hali hazırda kasanızda böyle bir giriş mevcut değilArkadaşlar bende eski bir hard disk var ve nasıl takulcak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sadece sağ taraftaki girişe takılacak kablo var
Hocam bu sata değil IDE. Baya eski bir teknoloji hali hazırda kasanızda böyle bir giriş mevcut değil
Dostum elindeki HDD bu ise bu SATA HDD değil, IDE.
Çok eski yani.
Sendeki HDD böyle değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Dönüştürücü aparatlar var mıdır bilmem ama kullanmanızı tavsiye etmem. 500 gb bir hdd 150 tl ye rahat bulunuyor kalitelisindenNe yapmam gerekiyor
Anakartının marka modeli nedir?Değil attığım gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakartının marka modeli nedir?
Reis bu sata değil mi? Adamınki baya eskiDostum elindeki HDD bu ise bu SATA HDD değil, IDE.
Çok eski yani.
Sendeki HDD böyle değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Öneriniz varmıDönüştürücü aparatlar var mıdır bilmem ama kullanmanızı tavsiye etmem. 500 gb bir HDD 150 TL ye rahat bulunuyor kalitelisinden
Anakartında IDE portu yok dostum. Takamazsın.Asrock A320m
SATA evet de adamdaki IDE değil de haberi mi yok diye kontrol etmek istedim.Reis bu sata değil mi? Adamınki baya eski
Peki 150 tl 500 gb hdd öneriniz varmıAnakartında IDE portu yok dostum. Takamazsın.
SATA evet de adamdaki IDE değil de haberi mi yok diye kontrol etmek istedim.
Ssd niz yoksa hdd almayın düşük te olsa ssd alın sonra hdd yi ek olarak tercih edersinizÖneriniz varmı
Reis fotoğraf atmıştı oradan yola çıktım benAnakartında IDE portu yok dostum. Takamazsın.
SATA evet de adamdaki IDE değil de haberi mi yok diye kontrol etmek istedim.