VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

indirim tekrar gelirse paraf hazır olsun diye başvurayım dedim şubeden başvurun falan dedi en sevmediğim olaylar alanlara hayırlı olsun güzel fiyatlarmış.

indirimler tekrardan başladı, dün geceden beri kredi kartı çıkarmak istiyorum çıkaramadım rezil bi banka cidden

indirimler geldi ben zotac 5070ti çektim artık şu ram olaylarından sonra aşırı ihtiyacım yoktu 4070s vardı ama korkuya yenik düştük 😁

Bu kampanya Amazon da geçiyor değil mi sadece vatan a özel değil asrock taichi almayı düşünüyorum

indirimler geldi ben zotac 5070ti çektim artık şu ram olaylarından sonra aşırı ihtiyacım yoktu 4070s vardı ama korkuya yenik düştük 😁
hayırlı olsun hocam, ben kk halledemedim hala 3 taksit 5070 GAMING TRIO OC çeksem mi diye düşünüyorum hala

Online halkbank hesabi actiktan sonra paraf uygulamasini da indirip basvurulamiyor mu?

3070ti'da 5070ti'ya 40 bin lira karşılığında 6 taksit ile geçmek mantıklı m sizce? ona göre kart başvurusunda bulunacağım.
Sana kalmış hocam. Çok oyun oynuyorsan, 4K'da takılıyorsan veya 2K'da yüksek fps istiyorsan geçebilirsin. Yetiyorsa kart sağlamsa kalabilirsin. Çünkü aradaki maliyet farkı çok fazla.

Evet ben öyle yaptım. Paraf Dijital’e başvurdum. 5 dakika içinde onaylandı. Hemen 5000 liralık kampanyaya başvurdum. Inno3D 5070Ti çektim. Cumartesi günü satın almıştım. Hem parafpara hesaba tanımlandı hem de bugün kart teslim edildi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online halkbank hesabi actiktan sonra paraf uygulamasini da indirip basvurulamiyor mu?

Geri