ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 91
Merhabalar hiç derslere girmedim ehliyet sınavını nasıl geçerim ana konuları nasıl öğrenirim bir taktiğinizi alırım
Merhabalar hiç derslere girmedim ehliyet sınavını nasıl geçerim ana konuları nasıl öğrenirim bir taktiğinizi alırım
ama yinede yapamadığım aklımda karışan oluyor net bilmem gereken dediğin varmıÇıkmış sorulara çalış.
ama artık biraz farklı soruyor diyolarYazılı sınav için zaten kitapçık veriyorlar çalışman için.
Yazılı sınavdan bahsediyorsan boşa kasma dostum son birkaç yılın çıkmış sorularına bakıyorsun ve geçiyorsun aynı sorular çıkıyor zatenMerhabalar hiç derslere girmedim ehliyet sınavını nasıl geçerim ana konuları nasıl öğrenirim bir taktiğinizi alırım
Bunun için uygulamalar var. Onları indir çıkmış soruları çöz. Zaten 70 üştü geçiyor diye biliyorum. Bi 100-150 çıkmış çözsen rahat geçersin diye düşünüyorumMerhabalar hiç derslere girmedim ehliyet sınavını nasıl geçerim ana konuları nasıl öğrenirim bir taktiğinizi alırım
ama yinede yapamadığım aklımda karışan oluyor net bilmem gereken dediğin varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama artık biraz farklı soruyor diyolar
Her sürücü kursu kitap vermez. (biz vermiyoruz.)
Özellikle sağlık sorularına çalış.
motor bilgisi kolay
hangi aracın yolda önceliğe sahip olduğunu ve kavşak kurallarına dikkat et
Yanlış anlama da hocam geçemeyenler de zekasal bir problem ararım ve ömür boyu ehliyet verilmemesi gerekiyorMerhabalar hiç derslere girmedim ehliyet sınavını nasıl geçerim ana konuları nasıl öğrenirim bir taktiğinizi alırım