EHLİYET SINAVINI NASIL GEÇERİM(TEORİ)?

ilkersssuygun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
91
Merhabalar hiç derslere girmedim ehliyet sınavını nasıl geçerim ana konuları nasıl öğrenirim bir taktiğinizi alırım

Yazılı sınav için zaten kitapçık veriyorlar çalışman için.

Merhabalar hiç derslere girmedim ehliyet sınavını nasıl geçerim ana konuları nasıl öğrenirim bir taktiğinizi alırım
Yazılı sınavdan bahsediyorsan boşa kasma dostum son birkaç yılın çıkmış sorularına bakıyorsun ve geçiyorsun aynı sorular çıkıyor zaten

Bunun için uygulamalar var. Onları indir çıkmış soruları çöz. Zaten 70 üştü geçiyor diye biliyorum. Bi 100-150 çıkmış çözsen rahat geçersin diye düşünüyorum

ama yinede yapamadığım aklımda karışan oluyor net bilmem gereken dediğin varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama artık biraz farklı soruyor diyolar

Kardeşim çıkmış soruları çalış. Sürekli aynı soruları soruyorlar zaten. Başka sorabilecek alternatif yok. 2 sınav dönemi önceki sınavla senin gireceğin sınavın 3-4 sorusu garanti aynı olacak. Çıkmış soruları anlayarak ezberlemeye çalış.

Ehliyet Soru kitaplarını oku ve cevapları arkada yazıyor. Gün boyu oku tekrar tekrar, öğrenirsin sonunda.

7-8 sorulu sınav sonunda ehliyetimi aldım ben :D 2 ay durmadan sınava katıldım başaramadım.

Her sürücü kursu kitap vermez. (biz vermiyoruz.)
Özellikle sağlık sorularına çalış.
motor bilgisi kolay
hangi aracın yolda önceliğe sahip olduğunu ve kavşak kurallarına dikkat et

Kurs zaten 4 gün ders veriyor ben gitmedim ama gidebilirsin yada ehliyet uygulamaları var deneme yanılma yoluyla ögrenebilirsin

calismadanda gecilebilecek bir sinav trafiğe hakimsen

ben derse katılmıyorum çalışmaktan dolayı hocam siz sürücü kursunda çalışıyorsunuz bir mesela PDF olur bir taktik olur test çözüyorum ama işte tam net geçmek için çabalıyorum
Her sürücü kursu kitap vermez. (biz vermiyoruz.)
Özellikle sağlık sorularına çalış.
motor bilgisi kolay
hangi aracın yolda önceliğe sahip olduğunu ve kavşak kurallarına dikkat et

Geri