paraflyla aldım 5 daha verecekti parafly da o kampanyası daha yüklenmemiş sisteme riske girmeyip normal 5k vatan kampanyasını aldım sadece 39a geldiSana hayırlı olsun paraf ile aldıysan bedavaya aldın şu kriz döneminde
paraflyla aldım 5 daha verecekti parafly da o kampanyası daha yüklenmemiş sisteme riske girmeyip normal 5k vatan kampanyasını aldım sadece 39a geldiSana hayırlı olsun paraf ile aldıysan bedavaya aldın şu kriz döneminde
gayet iyi rakam üstüne 6 taksit yaptıysan ordada ciddi karın var kart 33 e filan gelmiş olucak sana vade bitimindeparaflyla aldım 5 daha verecekti parafly da o kampanyası daha yüklenmemiş sisteme riske girmeyip normal 5k vatan kampanyasını aldım sadece 39a geldi
hayır vardı dostum kendim ekledim sepete konumu düzelttim şimdi bitti geneEklenmemiş dostum bakıp yazdım.
Alıntıyı görüntüle
18k farka değmez. Ortalama %15 civarı güç farkı var. Fiyat olarak da o 44 ise 50-51 olmalı değmesi için. Daha üstünde anlamsız oluyor. Tabi 5070Ti pahalandıkça 5080 de artacak bu fiyatlar hayal olacak.5070ti aldım bununla çok arada kaldım ama aradaki 18k fiyata değer mi ne dersiniz
neden pekinet alınır
bellek krizinden kaynaklı adamlar 16 gb kartları olan 5060ti ve 5070ti üretimini bitirdi dogal olarak tek 16 gb kart 5080 kaldı dogal olarak fiyatı roket gibi artacaktır elindeki kartında degeri varken satıp geçme maliyetin çok düşük olucaktırneden peki
Eyvallah. En kötü aldığım fiyata satsam faizsiz kredi gibi olurh.o bedava çektin
satmazsın dostum satan yerine koyamazsın zaten eger imzadaki sistemse işlemciyi 13400f e yüksel sornada 4k monitör al keyfine bak tabi ona göre sistemini düzeltEyvallah. En kötü aldığım fiyata satsam faizsiz kredi gibi olur