desiredvia
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
iptal edildi
Eskileri iptal olmadı kargodalar bakalım yenileri iptal olacsk mıİptal olur gibi
benim para yatmış bileEskileri iptal olmadı kargodalar bakalım yenileri iptal olacsk mı
Geçmiş olsuniptal edildi
Stok yenilendiKonusu açılmıştı ama şimdi fiyat biraz daha düşmüş,hediyelik için alınabilir.![]()
ÖZDEMİR 3D Minecraft Blok Anahtarlık 3D Baskı El Yapımı Hediyelik - Fiyatı, Yorumları
ÖZDEMİR 3D Minecraft Blok Anahtarlık 3D Baskı El Yapımı Hediyelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Durmuyorlartekrar stok geldi 2 tanesi 30 lira
valla durmuyor adam. yine aldım bu arada tanesi 15 liraya nerden bulcazDurmuyorlar
Nerden baksan 50 60 liraya satılır aksesuarcılardavalla durmuyor adam. yine aldım bu arada tanesi 15 liraya nerden bulcaz
bende 8 tl değil nasıl 8 tl oluyorStok yenilendi
![]()
ÖZDEMİR 3D Minecraft Blok Anahtarlık 3D Baskı El Yapımı Hediyelik - Fiyatı, Yorumları
ÖZDEMİR 3D Minecraft Blok Anahtarlık 3D Baskı El Yapımı Hediyelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Durmuyorlar
Hocam 8 TL değil şuanda o bitti de plusun varsa alt limitsiz kupnla iki tanesi 29 a geliyor tanesi 14.50 tlbende 8 tl değil nasıl 8 tl oluyor
trendyol plus var indirim yapmıyor ama 2 tanesi 49,58Hocam 8 TL değil şuanda o bitti de plusun varsa alt limitsiz kupnla iki tanesi 29 a geliyor tanesi 14.50 tl
Hocam o zaman alt limitsiz kupon sizde gözükmüyor ya da satıcı kaldırmıştrendyol plus var indirim yapmıyor ama 2 tanesi 49,58
Ama bu fiyatıyla yine de iyiHocam o zaman alt limitsiz kupon sizde gözükmüyor ya da satıcı kaldırmış