Rgbic ve rgb neon ledin farkı ne reisimÖnceden atmıştım aldığım ürünleri bunlara da bakabilirsiniz
Rgbic ve rgb neon ledin farkı ne reisimÖnceden atmıştım aldığım ürünleri bunlara da bakabilirsiniz
Eldiven almadım ben bilmiyorum o yüzden. Birkaç kişi güzel diyordu diye hatırlıyorumHocam şarj kablosu ve adaptör de aldım LED de aldım eldiven belki alabilirim ama dandikler mı acaba
Bu gümrükten falan mı geçmedi yoksa shein mi aldırtmadı? Gümrükten niye geçmesin ki şimdiBen ilk bunu aldım bu geçmedi diğer sonradan aldığım birkaçı geçti.
Rgbic de aynı anda farklı renk döngüsü olabiliyor normal rgb olanda renk renk yanıyorRgbic ve rgb neon ledin farkı ne reisim
sence hangisini almalıyım birini alsamRgbic de aynı anda farklı renk döngüsü olabiliyor normal rgb olanda renk renk yanıyor
Soldaki rgbic. Yani tek renk kullanırım disko gibi olmasına gerek yok diyorsan düz rgb daha ucuza geliyor ondan al geç. Ben ikisinden de aldımsence hangisini almalıyım birini alsam
Ben bunu 13'unde siparis ettim geldi bugun. 10 ocak oncesi siparisler garip bi gecikme yasiyor gibi.Bu gümrükten falan mı geçmedi yoksa shein mi aldırtmadı? Gümrükten niye geçmesin ki şimdi![]()
Aldırdı da benim bugün saat 20'de çoğu sipariş gümrükten geçmiş bu bekliyor hala geçer ama geçmedi hala onu söyleyeyim dedim.Bu gümrükten falan mı geçmedi yoksa shein mi aldırtmadı? Gümrükten niye geçmesin ki şimdi![]()
rgbic al rgb rgbic gibi kullanamazsın ama rgbic tek renk kullana bilirsinsence hangisini almalıyım birini alsam
Fazla vermek istemiyosa kullanmicaksa gerek yok ya. En son 3m rgbic parasına 5m rgb alınıyodu değişmediysergbic al rgb rgbic gibi kullanamazsın ama rgbic tek renk kullana bilirsin![]()
rgbic al rgb rgbic gibi kullanamazsın ama rgbic tek renk kullana bilirsin![]()
Soldaki rgbic. Yani tek renk kullanırım disko gibi olmasına gerek yok diyorsan düz rgb daha ucuza geliyor ondan al geç. Ben ikisinden de aldım