Marisquex
80+
- Reaksiyon skoru
- 173
Genel olarak evet ama birkaç hesapta 2-3 ürün aldımSiz bir şeyler alırken her hesaptan 1 ürün mü aldınız ?
Genel olarak evet ama birkaç hesapta 2-3 ürün aldımSiz bir şeyler alırken her hesaptan 1 ürün mü aldınız ?
Kulak üstü mü soruyorsun kulak içi mi ona göre değişir.Alınabilecek en iyi kablolu kulaklık hangisi sheinde?
Kulak üstü de alacağım kulak içi deKulak üstü mü soruyorsun kulak içi mi ona göre değişir.
Castor pro lara falan bakKulak üstü de alacağım kulak içi de
Kulak içi kz kulaklıklara bak, kulak üstü olarak ben şunu aldım. 410 tl civarıda iyidir diye düşünüyorum.Kulak üstü de alacağım kulak içi de
Kulak üstü benimki idare eder Neyse onu alıyım teşekkürler ama kz castor Pro güzelmiş ama kuponlusunu bulamadımKulak içi kz kulaklıklara bak, kulak üstü olarak ben şunu aldım. 410 tl civarıda iyidir diye düşünüyorum.
Link atabilir misin kuponu bulamadımCastor pro lara falan bak
kupon mu var yav castor prolardaKulak üstü benimki idare eder Neyse onu alıyım teşekkürler ama kz castor Pro güzelmiş ama kuponlusunu bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link atabilir misin kuponu bulamadım
Pro da yokmuş galibakupon mu var yav castor prolarda
KZ Kulak İçi KulaklıkKulak üstü benimki idare eder Neyse onu alıyım teşekkürler ama kz castor Pro güzelmiş ama kuponlusunu bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link atabilir misin kuponu bulamadım