Ezio Auditore da Firenze•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 101
Çanta falan alınır mı
Kupon için yeni hesap açtıktan sonra Shein gamepad yaz google'a alışveriş de ilk çıkan resimli Shein sitesine tıkla kuponları topla .Bu şekilde aldığın kuponlar çoğu teknolojik üründe işe yarayacak.Kulak üstü benimki idare eder Neyse onu alıyım teşekkürler ama kz castor Pro güzelmiş ama kuponlusunu bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link atabilir misin kuponu bulamadım
Hocam nasıl bu fiyata yaptınız adaptörü bende 600 oluyorAlıntıyı görüntüle adaptör nasıldır yan odadan full çeker mi
Organizer çanta aldım gayet güzel. Sırt çantalarını bilmiyorumÇanta falan alınır mı
Eyw fiyatı düşürdüKupon için yeni hesap açtıktan sonra Shein gamepad yaz google'a alışveriş de ilk çıkan resimli Shein sitesine tıkla kuponları topla .Bu şekilde aldığın kuponlar çoğu teknolojik üründe işe yarayacak.
Nasıl bir şey link var mıOrganizer çanta aldım gayet güzel. Sırt çantalarını bilmiyorum
Her üründe ekstra mı düşürüyor yoksa yüksek fiyatlı ürünler de miEyw fiyatı düşürdü
Castor pro 850 TL’ye falan geliyor dolapta 1k bulunur çok rahat kullanılmamışları bence riske değmezKZ Kulak İçi Kulaklık
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
KZ Castor Pro - Yepyeni Orijinal Harman Ayarlı Monitör Kulaklık, HiFi Ayarlanabilir Müzik Kulaklıkları, Kulak İçi Pasif Gürültü Geçirmez, Mikrofonlu Spor Kulaklıkları![]()
KZ Kulak İçi Kulaklık
api-shein.shein.com
Bu ikisine bak kupon da geçmiş sayfalarda vardı alinisi
castor pro kaça geliyorKZ Kulak İçi Kulaklık
KZ Castor Pro - Yepyeni Orijinal Harman Ayarlı Monitör Kulaklık, HiFi Ayarlanabilir Müzik Kulaklıkları, Kulak İçi Pasif Gürültü Geçirmez, Mikrofonlu Spor Kulaklıkları![]()
KZ Kulak İçi Kulaklık
api-shein.shein.com
Bu ikisine bak kupon da geçmiş sayfalarda vardı alinisi
850ymiscastor pro kaça geliyor
o kaça geliyor bir de iyi mi? reis850ymis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kz dawn sanirim en ucuza gelen
120 lira falan ne kadar iyidir orasını bilmiyom amao kaça geliyor bir de iyi mi? reis
hocam bende kuponlar gözükmüyor nerden alacağımKupon için yeni hesap açtıktan sonra Shein gamepad yaz google'a alışveriş de ilk çıkan resimli Shein sitesine tıkla kuponları topla .Bu şekilde aldığın kuponlar çoğu teknolojik üründe işe yarayacak.