Ezio Auditore da Firenze•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 101
Beyler güzel şeyler varsa paylaşın la
Hocam bakıyorum tek tek hesaplara, birazdan bulabildiklerimi paylaşıcamHocam link varsa atar mısın
Uçağa bindirilmiş işte çevirmedin mı16sinda aldıklarım ayın 20sinde "the goods have been handed over to the airline" olmuş diğerlerinde Böyle bir şey yoktu.
İyi olur belki hoşuma giden bir şey olurHocam bakıyorum tek tek hesaplara, birazdan bulabildiklerimi paylaşıcam
diğerlerinde Böyle bir şey yoktu dedim yaUçağa bindirilmiş işte çevirmedin mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi olur belki hoşuma giden bir şey olur
farklı satıcıda olanı geliyor bende aldım daha elime ulaşmadıBeyler telefon soğutucu alsam gelir mi ? memo cx07 bakabilirsiniz bi
Düzenleme:Baktımda yollanmıyor
Hocam varsa link şu anlık yollayabilirseniz iyi olurHocam bakıyorum tek tek hesaplara, birazdan bulabildiklerimi paylaşıcam
Kendi riskinize göre alın. Benim aldıklarımın hepsi geçti, yine de belli olmaz. Uyarımı yapmış olayımHocam varsa link şu anlık yollayabilirseniz iyi olur
Yolladım ama moderatör onayı bekliyor niyeyse.Hocam varsa link şu anlık yollayabilirseniz iyi olur
Olmazsa özelden atabilirsinYolladım ama moderatör onayı bekliyor niyeyse.
Bundan çektim bir tane umarım hızlı gelir337TL geliyor bir arkadaş atmıştı bu vakum makinesi iş görür mü https://tr.shein.com/RAF-2-In-1-Vac...mas-Family-Holidays-p-206995820.html?mallCode
Kaça geldiBundan çektim bir tane umarım hızlı gelir![]()