Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

Logo rev 1.0.webp

Herkese selamlar,

Uzun zamandır aklımda olan bir tier list’i sonunda hazırlamayı kısmen bitirdim. Ancak bunu yayınlamış olmam, listenin tamamen bitmiş olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ çok sayıda eksik model mevcut; fakat hayatımda yaşanan bazı sebeplerden dolayı bu hâliyle paylaşmak istedim. Köşede boşuna duracağına, en azından insanlara fayda sağlamasını istedim. Umarım beğenirsiniz.

Ayrıca belirtmek isterim ki bu tier list, SPL’s’ten tamamen farklı bir formatta.

Eğer aradığınız bazı modelleri bu listede bulamazsanız, önce eski tier list’ime göz atabilirsiniz; orada daha fazla model mevcut. Orada da yoksa SPL’s tier list’ine bakmanızı öneririm.

Dikkat!!!
Tier list'i ilk açtığınızda boyut muhtemelen %100 olacaktır. Onu Tier List'i en iyi şekilde okuyabilmek için en düşük %90, en fazla %65 yapın.​

👇 Tierlist 👇

Son düzenleme:
1ST Player bayağı düşmüş. O alınabilir.

Lian Li platin 7500TL nerede? 2. el mi?
Dün incehesap satıyordu taksit yok diye muallakta kalmıştım, sonra pişman oldum tekrar onu bekleyeyim diyorum kasa da lian li uyumlu model zaten kasaya.

Dün incehesap satıyordu taksit yok diye muallakta kalmıştım, sonra pişman oldum tekrar onu bekleyeyim diyorum kasa da lian li uyumlu model zaten kasaya.
Platin modelleri güzel Lian Li'nin. Gold modelleri iyi değil. İade ile uğraşmak istemiyorsanız gerek yok. Uğraşırım diyorsanız 1ST Player alınabilir.

Platin modelleri güzel Lian Li'nin. Gold modelleri iyi değil. İade ile uğraşmak istemiyorsanız gerek yok. Uğraşırım diyorsanız 1ST Player alınabilir.
Sipariş vermedim lian li yi tekrar düşer diye o nedenle onu bekleyeyim diyorum ama gereksiz diyorsanız ya da 1st daha iyi o varken alınmaz derseniz onu alır geçerim olmazsa.

Sipariş vermedim lian li yi tekrar düşer diye o nedenle onu bekleyeyim diyorum ama gereksiz diyorsanız ya da 1st daha iyi o varken alınmaz derseniz onu alır geçerim olmazsa.
Bana kalırsa beklemeye pek gerek yok. Lian Li ekosistemi kuracaksanız belki.

@yusuf7878 hocam güncel piyasada öneri modelin var mı 850w için

5-10 k aralığı , taksitli olması iyi olur

En uygun, yüksek Watt'lı bu var. Çoğu bankada vade farksız 6 taksitte mevcut.

Taksit yok. Hafta sonu indirime girecek deniyordu. Girerse bakabilirsin.

eyw

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direk 6 taksitle ROG olanı çekeceğim gibi. almışken tam alalım ilerde de kullanırız.

Frisby CX-501

bu kasaya uyumsuzluk yapmaz değil mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,870
Üyeler
188,488
Son üye
Emirhanna