Forum Sitesi Nasıl Geliştirilir

Reaksiyon skoru
0
Şuan deneme amaçlı bir forum sitesi açtım. Wordpressde wpForo eklentisini kullanarak açtım . Ama yapabileceklerim çok kısıtlı. Forumun görüntüsünü kendim özelleştirebilmek istiyorum . Eklenti kullanmadan sıfırdan mı yapmalıyım yoksa başka bir forum eklentisi mi kullanmalıyım. Eğlencesine deniyorum bu arada. Forum linki de şu : https://salinabugabuup.com

XenForo kullanılıyor çoğu forumda bu forum da dahil

xenforo wordpress le olmuyor usta oturacan pc başına kodlıcan,mesela burada php ile yaptığım bir web sitesinin örneği var:

1769083471489.webp

xenforo wordpress le olmuyor usta oturacan pc başına kodlıcan,mesela burada php ile yaptığım bir web sitesinin örneği var:

Alıntıyı görüntüle
Kodlama öğrenmek şart mı yani . Hiç uğraşasım yok sıfırdan kod öğrenmeye . Özelleştirilebilir hazır bir eklenti var mı bildiğiniz. Olmadı oturucam kod yazmayı öğrenicem artık

Kodlama öğrenmek şart mı yani . Hiç uğraşasım yok sıfırdan kod öğrenmeye . Özelleştirilebilir hazır bir eklenti var mı bildiğiniz. Olmadı oturucam kod yazmayı öğrenicem artık
hiç yoksa bu forum gibi,kendi forumunun kullanıcıların ve diğer bilgilerin tutulacağı veri tabanı kurman lazım ben basite kaçıp forum için oluşturduğum klasörün içine JSON dosyaı oluşturdum,ama MongoDB gibi veritabanı araçları JSON ile değil Binary JSON ile işi yaptıkları için çok çok daha verimlidir

Baktım şimdi de WordPressde öyle bir eklenti çıkmıyor
Hocam wordpresste yok zaten wordpresste olanlar da çok iyi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xenforo gibi bir yazılım kurarsanız gerekeceğini düşünmüyorum kod ile uğraşmanız gerekse bile çözümünü kolay bulabilirsiniz
Yanlış bilmiyorsam xenforoda sadece yazılımı kurup tema atman gerekiyor bi de veritabanı gerekir

Geri