Nfs ile büyüdüm ben hocam, canım hikayeli birşeyler istiyor, yarışlarda bir anlam olmasını istiyorum. Forzayı ne kadar sevsemde sürekli boş birşekilde yarış yapmak can sıkıcı.
32$'dan Ön siparişe Açıldı
![]()
Pre-purchase Forza Horizon 6 on Steam
Discover the breathtaking landscapes of Japan in over 550 real-world cars and become a racing Legend in Forza Horizon's biggest open world driving adventure yet.store.steampowered.com
NFS U2 devamı gibi bir oyun varUlan Ea şöyle güzel bir nfs yapsan ne olur sanki, piyasada doğru düzgün hikayeli araba yarışı yok.
Ohhhh beee çölden kurtuldum desene
32$'dan Ön siparişe Açıldı
![]()
Pre-purchase Forza Horizon 6 on Steam
Discover the breathtaking landscapes of Japan in over 550 real-world cars and become a racing Legend in Forza Horizon's biggest open world driving adventure yet.store.steampowered.com
Zam gelmez. Xbox zaten bölgesel fiyatlandırma yapıyor. Forza 5’te aynı fiyattan çıkmıştı.Bu arada alacak arkadaşlar acele etsin globalde göre yarı fiyatına çıktı.
ABD fiyatı 69.99$.
Fark edip zam yapabilirler.
Daha önce 4 oynadıysan fakat 5 oynamadıysan 5 oynamadığına şükret. 4 serisi 5'ten daha iyi. 6'da 5'in sadece haritasının farklı versiyonu olacak. Bence çok bir şey beklemeyin.5 almadım hiç çekmedi ama bunun atmosferi tam almalık
Sonradan zam yapan bir kaç firma oldu.Zam gelmez. Xbox zaten bölgesel fiyatlandırma yapıyor. Forza 5’te aynı fiyattan çıkmıştı.