🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

Şimdi almak mantıklımı yoksa fiyati inermi.

• Hahaha
Reaksiyonlar: UCAK
Microsoft store’da bölgesel fiyatlandırma yapmıyorlar. Forza 5 içinde aynı durum var.
Yine de alacak olan alsın oyun kötü çıkarsa en kötü iade edilir :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değer miydi hocam bunlar için sadece 4 oynadım bu içerikler ne anlama geliyor onu bile bilmiyorum car pass dışında
Ben standart alıp ileride yikselticem eğer çok fark olursa.

Eyw hocam bişeyler anlatmışlar ama bi kadarda anlatmamışlar cidden. Eski oyunları çok oynamayan ben gibiler pek bişey anlamaz bunlardan 😂.
Farklı model araba veriyorlar işte harita aynı :d.
Araba sevdası kitabının yazarı Recaizade Mahmud Ekrem'in torunu değilsen gerek yok bence üst paketlere.

Yine de alacak olan alsın oyun kötü çıkarsa en kötü iade edilir :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben standart alıp ileride yikselticem eğer çok fark olursa.
bunu ben aldım şuan ama ileride iade edebiliyor muyum 1hafta kala vs oyun açılmadan daha

Yakın zamanda indirim vs olur mu veya bu önsipariş ne kadar sürer şu an o kadar bütçem yok.

bunu ben aldım şuan ama ileride iade edebiliyor muyum 1hafta kala vs oyun açılmadan daha
Önden Erişim içeren bir oyunu satın alıp oynadıktan sonra iade edebilecek miyim?
Önden Erişim içeren satın alımlar Steam'in standart iade politikası çerçevesinde iade edilebilir.

Steam'de bir oyunun Önden Erişim sürümünü ön sipariş ettiğinizde bunu Önden Erişim başlamadan önce istediğiniz zaman iade edebilirsiniz. Bu satın alımlarda 14 günlük iade talep etme süresi de geçerlidir. Bu süre oyun çıktıktan sonra işlemeye başlar.

modifiyenin detaylanması çok güzel olurdu da onu da yapmazlar nedense
Modifiye olarak bunlar dikkatimi çekti. Zaten çok detay vermediler ama kafii gibi duruyor.
IMG_3300.webp
IMG_3301.webp
IMG_3302.webp

Expansion 1 & 2'de neler olacak bakalım. En güzel sürüş ya da drift alanlarını buraya atıp Standart Edition'ı fazla kurak bırakırlarsa ayıp ederler. En azından Deluxe Edition'a 1 tane Expansion verebilirlerdi. Yine herkesi sonradan Premium Edition almaya itecekler gibi duruyor. FH5'teki gibi büyük ama bomboş bir harita değil de yoğunluğu iyi olan bir harita geleceğini varsayarsak Premium Edition, parasına kesinlikle değer seriyi sevenler için. Kısa süre içinde kasıtlı sızıntılar gelecektir millet daha çok para harcamaya ikna olsun diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,698
Üyeler
188,639
Son üye
Erdem78
Geri