Fiyat inmez, çıkmaz.Şimdi almak mantıklımı yoksa fiyati inermi.
Yine de alacak olan alsın oyun kötü çıkarsa en kötü iade edilir :dMicrosoft store’da bölgesel fiyatlandırma yapmıyorlar. Forza 5 içinde aynı durum var.
Ben standart alıp ileride yikselticem eğer çok fark olursa.değer miydi hocam bunlar için sadece 4 oynadım bu içerikler ne anlama geliyor onu bile bilmiyorum car pass dışında
forzalarda hikaye yokUlan Ea şöyle güzel bir nfs yapsan ne olur sanki, piyasada doğru düzgün hikayeli araba yarışı yok.
Farklı model araba veriyorlar işte harita aynı :d.Eyw hocam bişeyler anlatmışlar ama bi kadarda anlatmamışlar cidden. Eski oyunları çok oynamayan ben gibiler pek bişey anlamaz bunlardan.
bunu ben aldım şuan ama ileride iade edebiliyor muyum 1hafta kala vs oyun açılmadan dahaYine de alacak olan alsın oyun kötü çıkarsa en kötü iade edilir :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben standart alıp ileride yikselticem eğer çok fark olursa.
Önden Erişim içeren bir oyunu satın alıp oynadıktan sonra iade edebilecek miyim?bunu ben aldım şuan ama ileride iade edebiliyor muyum 1hafta kala vs oyun açılmadan daha
modifiyenin detaylanması çok güzel olurdu da onu da yapmazlar nedenseforza’dan yeni bir şey beklemeye gerek yok. Haritanın değişmesi zaten yetiyor. Özellikle 5’te map oldukça boştu.
Kaç yıla gelir tahmini ona göre beklicez%85 indirim gelsin bakarız![]()
Modifiye olarak bunlar dikkatimi çekti. Zaten çok detay vermediler ama kafii gibi duruyor.modifiyenin detaylanması çok güzel olurdu da onu da yapmazlar nedense