Oyun Projem - Depth of Space

Merhaba hocalarım. Drone modelinin son ve renklendirilmiş halini paylaşıyorum. Drone modeline Unity üzerinden birkaç sistem ekleyeceğim (ateş etme, oyuncuyu algılama, hareket sistemi) Unity üzerinden eklediğim sistemler ile beraber, drone'un nasıl bir sisteme sahip olduğunu görebileceğiniz, oyun içinden kısa bir video çekip paylaşacağım.

Ekler

• imageofdrone_01.webp
    imageofdrone_01.webp
    24.7 KB · Hit: 35
  • imageofdrone_02.webp
    imageofdrone_02.webp
    24.8 KB · Hit: 35
  • imageofdrone_03.webp
    imageofdrone_03.webp
    36.8 KB · Hit: 35
  • imageofdrone_04.webp
    imageofdrone_04.webp
    14 KB · Hit: 34
  • imageofdrone_05.webp
    imageofdrone_05.webp
    28.6 KB · Hit: 34
  • Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Merhaba hocalarım. Drone modelinin son ve renklendirilmiş halini paylaşıyorum. Drone modeline Unity üzerinden birkaç sistem ekleyeceğim (ateş etme, oyuncuyu algılama, hareket sistemi) Unity üzerinden eklediğim sistemler ile beraber, drone'un nasıl bir sisteme sahip olduğunu görebileceğiniz, oyun içinden kısa bir video çekip paylaşacağım.
uçak helikopterlerde vs kırmızı nokta ışık oluyorya hocam onu da ekleyebilirsiniz güzel duruyorsa eğer.ya da silah lazeri vs

Merhaba hocalarım. 2 günlük bir çalışmanın ardından sci-fi türünde bir raf modeli oluşturdum, Bu rafların arasında, oyun içerisinde bulunan silahlar ve envanterler bulunacak. Sizce nasıl görünüyor? Model hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Ekler

• imageofshelfmodel_01.webp
    imageofshelfmodel_01.webp
    36.2 KB · Hit: 16
  • imageofshelfmodel_02.webp
    imageofshelfmodel_02.webp
    41.8 KB · Hit: 18
  • imageofshelfmodel_03.webp
    imageofshelfmodel_03.webp
    32.9 KB · Hit: 18
Merhaba hocalarım. 2 günlük bir çalışmanın ardından sci-fi türünde bir raf modeli oluşturdum, Bu rafların arasında, oyun içerisinde bulunan silahlar ve envanterler bulunacak. Sizce nasıl görünüyor? Model hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum.

genel anlamda oyunda ışıklandırmaya ve iconlara arayüze biraz daha çalışırsanız cok iyi olur bence hocam nasıl diyeyim internet kafe simulatordeki gibi biraz grafikler vb.

genel anlamda oyunda ışıklandırmaya ve iconlara arayüze biraz daha çalışırsanız cok iyi olur bence hocam nasıl diyeyim internet kafe simulatordeki gibi biraz grafikler vb.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam. Şu anlık modelleme ile uğraşıyorum, yaptığım tüm modelleri paylaşıp geri bildirimlerini alarak modelleri daha da geliştirmeye çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,058
Üyeler
188,872
Son üye
cquohn
Geri