🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

• Üzgün
Reaksiyonlar: ssh4
nerden gördün hocam fiyat takip botuna düşmemiş bile
malum kanallardan birinde gördüm de sanırım çoktan gitmişti ben de bot yok şans eseri yakalıyorum artık bayadır ürün alamadım depodan botları kuranlar bencen önce yakalıyor artık

Bot nasil kuruluyor? Nerden takip ediliyor? Nasil haberimiz oluyor? Sagolsun arkadaslar bu sorulara cevap vermiyorlar

gelmiş
1769170306296.webp

Bot nasil kuruluyor? Nerden takip ediliyor? Nasil haberimiz oluyor? Sagolsun arkadaslar bu sorulara cevap vermiyorlar
sana burada tavsiye edeceğim bir bot popüler ürünlerde hiç bir işine yaramaz hocam telefon ve bilgisayar kategorisinde paylaşılmayan kişilerin yada grupların kendileri için yaptığı botlar var ve bunlar fiyatı haber vermekten ziyade direkt satın alıyor sana burada tavsiye edilecek random bot seni uyarsa bile ürün coktan satın alınmış oluyor ha ben mutfak ürünü arıyorum diyorsan o başka :D ama ciddi indirimli popüler ürünleri buradan yada x bir siteden edineceğin botla alamazsın sadece fiyatı görürsün oda belki

Gamers arena da bu da var sıfır olarak dün stoğu vardı da bitmiş bu da beyaz isteyenler takip edebilir

Ekler

• 1769170392937.webp
    1769170392937.webp
    39.2 KB · Hit: 78
Geri