Premium edition forza horizon 6 55$

ayberkd50

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,079
Bu fiyat bana iyi geldi, sizin düşünceniz nedir? Ayrıca xbox Türkiye de 5000 küsür, xbox Amerika da 110 dolar. Sizce?

Bencede çok güzel fiyat. En az bi %40 indirimde getirirler diye düşünüyorum.

Bencede çok güzel fiyat. En az bi %40 indirimde getirirler diye düşünüyorum.
Direkt olarak 55 den almayı düşünüyorum ben. Ön sipariş sonrası yükselebilir bence.

Direkt olarak 55 den almayı düşünüyorum ben. Ön sipariş sonrası yükselebilir bence.
Valla hiç belli olmaz hocam. Ben yinede bekleyeceğim hem biraz oynanış videolarını göreyim hemde illa indirimle daha uyguna düşer.

Valla hiç belli olmaz hocam. Ben yinede bekleyeceğim hem biraz oynanış videolarını göreyim hemde illa indirimle daha uyguna düşer.
Yükselme, düşme yakın zamanda olmaz. En yakın yaz indiriminde %10 olabilir. Sonbahar veya kışta %30 gibi bi indirim olabilir

Delixu 46$ forza adamdır be bu fiyat konusunda

Fh5 Japonya dlc olmuş bu, Japonya temalı olduğu için modifiye seçenekleri fazla olur diye düşündüm ama öylede olmayacakmış, fiyatı 16 doları görürse anca alınır.

Allah'ım sana şükürler olsun... Fh5 gibi hiçbir hata kodu vermeden nedensiz bir şekilde oyundan atmasın yeter

Microsoft Store'da hatalı fiyatlandırma felan olur mu bu oyuna da ? :ROFLMAO:

Şuan alırsak indirebiliyor muyuz? Yani erken erişim tarihinden önce indirip o gün direkt zahmetsiz oyuna girmekten bahsediyorum. Malum FH5 bile 180GB'a yakın boyutu var ._.

Bu fiyat bana iyi geldi, sizin düşünceniz nedir? Ayrıca xbox Türkiye de 5000 küsür, xbox Amerika da 110 dolar. Sizce?
Nerde 55 dolar acaba. steamdan bakıyorum şuan premium 83.99 dolar gösteriyor

oyun zamlandı
1769294706337.webp

Geri