✕ FORZA HORİZON 6 ZAMLANDI! ✕

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,693
1769229782816.webp

Geçmiş olsun, muhtemelen yurtdışındakiler TR üzerinden satın aldılar oyunu bu yüzden zam geldi, 30 dolar olması gereken fiyattı.

Kaçdı önceden

ÇıktıktN sonra zamlanır diyodumda bu kadar erken beklemiyodum

Her Forza Horizon serisini Premium alıyordum fakat bu dolar muhabbeti ve şu anki ek zamdan sonra Standart paketini bile alır mıyım bilmiyorum. Galiba 5. oyundan devam :D Kendimi "sadece map değişti zaten ya" diyerek avutayım.

illaki kışın vs yine indirime girer dert etmeye gerek yok şahsen :D

Dün zamsız şekilde 55 dolardan premium pakete sahip oldum mayıs ayını bekliyoruz bakalım

Tepki olarak insanlarda indirime girene kadar satın almasa seve seve düzenlerler

Ön siparişin olayı ucuz olması bu oyunun normal ederi zaten 50 dolar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.

Ön siparişin olayı ucuz olması bu oyunun normal ederi zaten 50 dolar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.
Katılıyorum ön siparişte bu fiyatsa normal zamanda daha da yükseltecekler ama Microsoft storda premium u hala 2649 Buda 61 dolar vs yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fh5 i yeni aldım daha oynamadım ama fh6 yı da Microsoft storda. Alsam mı acaba indirme girer diye düşünüyorum ileride 6 ay 1 sene sonra vs

Son düzenleme:
Bu fiyatlarla Türkiyede satışları az olur. FH5 çıktığında çok net hatırlıyorum ilk haftasında "EMPRESS" tarafından torrente düşmüştü. İlk çıktığı zaman yanlış olmasın 2 gün pc açık tutarak 100mbps internetle indirmiştim. FH4 dönemi sadece ms storeda olduğu zaman cracklemek zor oluyordu ancak steam ile çok daha kolay oldu. Eğer satış yapmak istiyorlarsa FH5 in çok az üstünde veya aynı fiyatında olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri