Yardım 9060 XT 16G Tavsiye.

mqmiii

80+
Reaksiyon skoru
17
Selamun aleyküm 9060 almyı düşündüm bu gün alıcam inşallah kullanan arkadaşlar veya bilgisi oşanlar yorum yapabilirmi nasıldır araştırdığıma göre güzel ekran kartı birde sizlerin düşüncesini görmek istedim

Ekler

• 1000064965.webp
    1000064965.webp
    147 KB · Hit: 24
iyidir güzeldir de geçen ay bu kart 16 k değil miydi noluyoz ak

iyidir güzeldir de geçen ay bu kart 16 k değil miydi noluyoz ak
3 fanlı diye diğer kartlara göre 1 veya 2 bin fazla bu hoşuma gitti o yüzden tercihim bul oldu ama sorub yaşarmıyım Amd sistem ilk defa kullancam

Bu zamana kadar hep nvidia kulladım, bu ilk amd kartım. Genel bağlamda memnunum, ısı 60 dereceyi geçmiyor, driver sorunları çözülmüş, oyun performansı 5060 ti kıvamında, 2k’da da fena değil. Ha bundan sonra amd alır mısın dersen, paramı nvidiaya yettirmeye çalışırım daha stabil ve dlss fsr’a göre görsel olarak daha tatmin edici geliyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 fanlı diye diğer kartlara göre 1 veya 2 bin fazla bu hoşuma gitti o yüzden tercihim bul oldu ama sorub yaşarmıyım Amd sistem ilk defa kullancam
Sapphire iki fan bendeki 60 derece max gerek yok fazla vermene, bunu alana kadar normalini al psu’na fazla bütçe ayır gold güzel bi şey al

Bu zamana kadar hep nvidia kulladım, bu ilk amd kartım. Genel bağlamda memnunum, ısı 60 dereceyi geçmiyor, driver sorunları çözülmüş, oyun performansı 5060 ti kıvamında, 2k’da da fena değil. Ha bundan sonra amd alır mısın dersen, paramı nvidiaya yettirmeye çalışırım daha stabil ve dlss fsr’a göre görsel olarak daha tatmin edici geliyor bana
Fiyat olarak da çok makul gibi diğer kartlara göre sanki cs rdr başka oyun oynıcamı sanmıyorum oynasam da yeterli olur diye düşünüyorum bundan önceki sistemimde 5060 8gb var çok güzeldi şahsen üzmemişti bunda da aynı şekilde olurmu

yaşamazsın benim de ilk amd kartım ve işlemcim imzamdaki, 4 ay önce aldığım sistem. Ufak tefek sorun illa ki yaşanabilir ama genel olarak memnunum diyebilirim.
arkadaşın dediğine 9070xt için katılmam ama 9060 xt için katılıyorum. dlss4.5 mfg özellikleri 2k'da native yetmeyebileceğinden işini görür.
Bütçen yetiyorsa 5060ti düşünebilirsin. yetmiyorsa zorlamaya gerek yok çok, üzmez.
Fiyat olarak da çok makul gibi diğer kartlara göre sanki cs rdr başka oyun oynıcamı sanmıyorum oynasam da yeterli olur diye düşünüyorum bundan önceki sistemimde 5060 8gb var çok güzeldi şahsen üzmemişti bunda da aynı şekilde olurmu

9060xt güzelde gigabyte almayın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire iki fan bendeki 60 derece max gerek yok fazla vermene, bunu alana kadar normalini al psu’na fazla bütçe ayır gold güzel bi şey al
Kasa bu psu da içinde aldım

Ekler

• 1000064969.webp
    1000064969.webp
    107.3 KB · Hit: 4
Geri