mqmiii
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
3 fanlı diye diğer kartlara göre 1 veya 2 bin fazla bu hoşuma gitti o yüzden tercihim bul oldu ama sorub yaşarmıyım Amd sistem ilk defa kullancamiyidir güzeldir de geçen ay bu kart 16 k değil miydi noluyoz ak
Sapphire iki fan bendeki 60 derece max gerek yok fazla vermene, bunu alana kadar normalini al psu’na fazla bütçe ayır gold güzel bi şey al3 fanlı diye diğer kartlara göre 1 veya 2 bin fazla bu hoşuma gitti o yüzden tercihim bul oldu ama sorub yaşarmıyım Amd sistem ilk defa kullancam
Fiyat olarak da çok makul gibi diğer kartlara göre sanki cs rdr başka oyun oynıcamı sanmıyorum oynasam da yeterli olur diye düşünüyorum bundan önceki sistemimde 5060 8gb var çok güzeldi şahsen üzmemişti bunda da aynı şekilde olurmuBu zamana kadar hep nvidia kulladım, bu ilk amd kartım. Genel bağlamda memnunum, ısı 60 dereceyi geçmiyor, driver sorunları çözülmüş, oyun performansı 5060 ti kıvamında, 2k’da da fena değil. Ha bundan sonra amd alır mısın dersen, paramı nvidiaya yettirmeye çalışırım daha stabil ve dlss fsr’a göre görsel olarak daha tatmin edici geliyor bana
Fiyat olarak da çok makul gibi diğer kartlara göre sanki cs rdr başka oyun oynıcamı sanmıyorum oynasam da yeterli olur diye düşünüyorum bundan önceki sistemimde 5060 8gb var çok güzeldi şahsen üzmemişti bunda da aynı şekilde olurmu
why9060xt güzelde gigabyte almayın
gigabyte kart konusunda iyi değilMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
why
nası yanigigabyte kart konusunda iyi değil
Kasa bu psu da içinde aldımBu zamana kadar hep nvidia kulladım, bu ilk amd kartım. Genel bağlamda memnunum, ısı 60 dereceyi geçmiyor, driver sorunları çözülmüş, oyun performansı 5060 ti kıvamında, 2k’da da fena değil. Ha bundan sonra amd alır mısın dersen, paramı nvidiaya yettirmeye çalışırım daha stabil ve dlss fsr’a göre görsel olarak daha tatmin edici geliyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sapphire iki fan bendeki 60 derece max gerek yok fazla vermene, bunu alana kadar normalini al psu’na fazla bütçe ayır gold güzel bi şey al
bildiğin ekran kartı konusunda en kötü markalardannası yani![]()