Bu Markayı Bilen Var mı?

emrklndr

80+
Reaksiyon skoru
6
IMG_2388.webp

Dostlar selamlar,

Bilgisayarımın olduğu yere böyle bir aydınlatma almak istiyorum. Bu marka biraz uygun geldi bana sizce nasıl olur?

Ayrıca bilgisayar görüntüm şu şekilde, burayı aydınlatma konusunda farklı fikri önerisi olan var mı?

Youtubede birkaç video var iyi mal gibi duruyor alınabilir ama ne kadar dayanır belli değil tabi
1769340633551.webp

Gooveye göre fiyat performans bir ürün. İncelemeye devam ediyorum bakalım..
masa altındaki kablolar içinde aparat al daha güzel görünür. bide masa altına ayağını biraz destekleyecek bir şey yapabilirsen inanılmaz konforlu olur

Kablo düzeni için 10'lu beyaz ve en küçük boy cırt kelepçelerden alıp kabloları birleştirirsin sonrada ister kablo kanalıyla ister kancalı birşeyle masanın üstünden geçirebilirsin ben bu şekilde yaptım çok pratik oldu fazla masrafta çıkmadı. Ayak desteği içinde attığım linkteki ürün tarzı bir şey yapabilirsin. Ben kendim yapmıştım uğraşmak istemezsen hazır olarak alabilirsin.

Bide bunların yastıklıları oluyor masa altı ayak desteği diye aratırsan zibilyon tane ürün çıkıyor karşına

Bütçe sıkıntınız yoksa akım korumları prizde alın acayip önemli bir şey.

Son düzenleme:
Kablo düzeni için 10'lu beyaz ve en küçük boy cırt kelepçelerden alıp kabloları birleştirirsin sonrada ister kablo kanalıyla ister kancalı birşeyle masanın üstünden geçirebilirsin ben bu şekilde yaptım çok pratik oldu fazla masrafta çıkmadı. Ayak desteği içinde attığım linkteki ürün tarzı bir şey yapabilirsin. Ben kendim yapmıştım uğraşmak istemezsen hazır olarak alabilirsin.

Bide bunların yastıklıları oluyor masa altı ayak desteği diye aratırsan zibilyon tane ürün çıkıyor karşına

Bütçe sıkıntınız yoksa akım korumları prizde alın acayip önemli bir şey.
Ya alttaki gereksiz kablo yığınına aslında bi ayar lazım. Yani orda direk fazla kablo var aslında. Onu tam nasıl saklayacağımı açıkçası çözemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayak desteği ise müthiş öneri mutlaka bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,785
Üyeler
187,986
Son üye
berkexjok
Geri