desiredvia
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
bugün pazar zaten bu hafta içi çok önemline 14 ocaktan geçen var ne de 20 ocaktan
bugün pazar zaten bu hafta içi çok önemline 14 ocaktan geçen var ne de 20 ocaktan
son siparişlerimin hepsi aktarmayla geliyor acaba farklı noktadan giriş yapması için mi anlamadım. aynı ürün direkt gelmişti ikincisi aktarmayla geliyorbugün pazar zaten bu hafta içi çok önemli
Bu 14 lerde inende sıkıntı var sanırsam , umarım sizinki böyle olmaz14 Ocak hâlâ gelmedi
Neredeyse 1 ay olmuş ya valla artık ne yapıcaz bilmiyomBu 14 lerde inende sıkıntı var sanırsam , umarım sizinki böyle olmaz
daha atmayan kaldıysa atın beylerAlıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Ben kaldım kardeş ben kaldım.daha atmayan kaldıysa atın beyler
Olması gerekenMacaristan'da vergi yok. Teyzem geçen yaz göreve gitmişti. Kargolarını benim adrese söyle dedi. Temu'yu ayarlardan Macaristan yapıp güzel pahalı ve buraya gönderilmeyen ürünlerden seçmiştim. Teyzem gelirken yanında getirmişti. Bazı ülkeler çok şanslı.
Yd yakın bir tanıdığın olması çok iyi bir şeyMacaristan'da vergi yok. Teyzem geçen yaz göreve gitmişti. Kargolarını benim adrese söyle dedi. Temu'yu ayarlardan Macaristan yapıp güzel pahalı ve buraya gönderilmeyen ürünlerden seçmiştim. Teyzem gelirken yanında getirmişti. Bazı ülkeler çok şanslı.
Alıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun arkadaşlar.