🔥İndirim R5 7500F 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 Hazır Sistem 🔥60.999₺ ( 9 TAKSİT )

Topla bakalım şöyle aynı paraya çok daha kalitelisini. Yararlansın insanlar?
Savunulacak yanı yok taksit avantajı dışında parçalar da kötü ramlerin gecikme değerine bak cl46 elde kalan stokları bitirmek için satışa sunulan parçalar olduğu çok belli sistemden anlamayan ve peşin ödeyecek gücü olmayanlar alsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Savunulacak yanı yok taksit avantajı dışında parçalar da kötü ramlerin gecikme değerine bak cl46 elde kalan stokları bitirmek için satışa sunulan parçalar olduğu çok belli sistemden anlamayan ve peşin ödeyecek gücü olmayanlar alsın.
Ustam biz madem sistemden anlamıyoruz bütçemizde 60k lütfen daha iyi bir öneri yapar mısın bende alacağım. Şuanda acil sistem almam lazım atta senin söylediğini alalım. Taksit avantajı olmasada olur bakayım ne atacaksın.

Aldım bunu pişman olmam inşallah
taksitli aldıysan üzmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustam biz madem sistemden anlamıyoruz bütçemizde 60k lütfen daha iyi bir öneri yapar mısın bende alacağım. Şuanda acil sistem almam lazım atta senin söylediğini alalım. Taksit avantajı olmasada olur bakayım ne atacaksın.
@Smith & Wesson çok ciddiyim bekliyorum attığın sistemi de alıp ssini atacağım buraya.

Parçalar leş kendiniz toplayın.
Dostum buradaki tel leş olan şey senin yorumun, kendiniz toplayınmış :D amuda kalk mum dik 60K fiyatın yanına bile yaklaşamazsın. Bellek krizinde anca kafası çalışmayan adam "elde kalmış bellek" der. 13K sistem indirimine gerek yok. RAM'e 2K indirim yap zaten yok satıyor.

5070 ti lı sistemi aldık bakalım hayırlısıyla Bakalım Allah yüzümüze güler umarım zaten ram krizi var cl 30 mus 36 ımıs cok fark etmıcek olmadı madem begenmıyorsan 2 elde satıp 3-5 ekler cl 30unu alırsınız
zaten Ram 20 k ekran kartı 50 k 15 k işlemci ile 85 k oluyor zaten Anakartı sıvı sogutma Kasa PSU saymıyorum bile birde 9 taksit olayı var o zaten bambaska her site incehesap paraf kart ile anlasmalı 3 taksit en fazla itopya axess ile en fazla 5 taksit digerleri vatanda sanırım 3 taksit o da sistemi bulucaksında oydu buydu kolayından 9 taksit var al geç bence gecen haftaki normaldi ama bu sefer fiyatlarda bayaa bayaa oynama yapmıs elestirileri göz ardı etmemiş Abdullah bey sagolsun bu sefer 10 numara ayarlamıs bence

Ben almayacam da bi bakıyım taksit gerçek mi dedim iş bankası denedim yok, ziraat denedim yok, enpara denedim 3 taksit var biri bonusa da yok demiş neye var bu 6-9 taksit :D

Ben almayacam da bi bakıyım taksit gerçek mi dedim iş bankası denedim yok, ziraat denedim yok, enpara denedim 3 taksit var biri bonusa da yok demiş neye var bu 6-9 taksit :D
VADE FARKSIZ TAKSİT OLAN KARTLAR VE TAKSİT SAYISI
Hepsiburada Premium Worldcard 9 Taksit
Yapıkredi World 6 Taksit
Kuveyt 6 Taksit
Axess 6 Taksit
Maximum 6 Taksit

taksitli aldıysan üzmez

@Smith & Wesson çok ciddiyim bekliyorum attığın sistemi de alıp ssini atacağım buraya.
6 taksitle aldım umarım yazan parçaları ile gelir bu sistem bu fiyata bana uygun geldi

Dostum buradaki tel leş olan şey senin yorumun, kendiniz toplayınmış :D amuda kalk mum dik 60K fiyatın yanına bile yaklaşamazsın. Bellek krizinde anca kafası çalışmayan adam "elde kalmış bellek" der. 13K sistem indirimine gerek yok. RAM'e 2K indirim yap zaten yok satıyorabsul

Dostum buradaki tel leş olan şey senin yorumun, kendiniz toplayınmış :D amuda kalk mum dik 60K fiyatın yanına bile yaklaşamazsın. Bellek krizinde anca kafası çalışmayan adam "elde kalmış bellek" der. 13K sistem indirimine gerek yok. RAM'e 2K indirim yap zaten yok satıyor.
Abdullah hocam yıllardıe takipteyiz sonunda sizin sayenizde PC aldım tek merak ettiğim 5070ti versiyonunda neden beyaz olanı değil de diğerini paylaştığınız. Beyaz olanda ramler 6000mhz ve sıvı soğutma 360mm sizce farka değmez mi?

54 bin tl olan 5060ti li sistem mi avantajlı 61k olan 5070 li bu sistemmi sizce

İkiside mantıklı bütçe konuşur burda

Game Garaj Prime S27 Intel Core I5 14400F 16GB Ram 1tb SSD RTX5060TI 16GB Freedos Oyuncu Oem Paket
https://app.hb.biz/XsBWwxd9R93G

bence şunada bir göz at derim .

Abdullah hocam yıllardıe takipteyiz sonunda sizin sayenizde PC aldım tek merak ettiğim 5070ti versiyonunda neden beyaz olanı değil de diğerini paylaştığınız. Beyaz olanda ramler 6000mhz ve sıvı soğutma 360mm sizce farka değmez mi?
Teşekkür ederim. Sorunun cevabı ise şu şekilde;
1- Marka zayıf olduğu için 360mm olması çok önemli değil benim gösterdiğim 240mm ama Cooler Master ve o CPU için de fazlasıyla yeterli
2- 6000MHz olması önemli değil çünkü benimkinin gecikmesi daha düşük kaldı ki hız aşırtma ile zaten daha da üstüne çıkılır.
3- Benim gösterdiğim sistem 2K daha ucuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri