55.000 Ful Sistem önerisi

berkexjok

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
55000
Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim donanımdan hiç anlamıyorum.

30.000 TL Nakit
25.000 TL Kredi Kartı

Bütçem var Kredi kartını bir yakinimdan borç olarak kullanacağım kendisi savcı o yüzden her siteden alışveriş teklif edemem tercihleri Hepsiburada,Trendyol Ama yine de daha avantajlı olacaksa incehesap vb de olabilir.

Arayışım bu bütçe ile ful sistem dizmek Koltuk ve Masa haricinde.

Bu bütçeyi nasıl kullanmalıyım 2. ele yonelmelimiyim veya nakitle neleri ikinci el alıp kredi kartıyla neleri sıfır almalıyım bu konuda yardımcı olup parça isimleriyle söylerseniz çok sevinirim

Bu sisteme bir bakın isterseniz 5060 ti olanıda 54k ama 32gb ramli o daha uyguna geliyor ram ve 5060 ti 16gb dan dolayı ama bütçenizi aşar ise bir şey diyemem

Hocam sence hangisi 54 olan bütçemi zorlar ama en iyisi oysa zorlamaya çalışacağım

1000077088.webp
1000077087.webp
1000077086.webp
1000077089.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sisteme bir bakın isterseniz 5060 ti olanıda 54k ama 32gb ramli o daha uyguna geliyor ram ve 5060 ti 16gb dan dolayı ama bütçenizi aşar ise bir şey diyemem
hocam üste bakarmisin

rami rezalet alınmaz. geçen satamadılar tekrar kitliyolar önermeyin bilmeyenlere şu sistemleri

Hocam sence hangisi 54 olan bütçemi zorlar ama en iyisi oysa zorlamaya çalışacağım

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

hocam üste bakarmisin
hiçbiri alınmaz

rami rezalet alınmaz. geçen satamadılar tekrar kitliyolar önermeyin bilmeyenlere şu sistemleri

hiçbiri alınmaz
ram markasindan dolayı mı acaba? peki ne önerirsin hocam konuda ki bütçeye

ram markasindan dolayı mı acaba? peki ne önerirsin hocam konuda ki bütçeye
hayır cl46 gecikme değeri çok kötü ve hz oalrak da düşük. aynı değerde ram kullanan bi arkadaş gözle görülür şekilde fark olduğunu belirtmişti. bu sistemleri geçen de paylaştılar çok iyi diye satamamışlar büyük ihtimalle yine aynı malı ısıtıp önümüzsez atmışlar. ram bulunmuyo elde kalan malları kitliyolar gereksiz reklam alınmaz. öneri olarak da garip bi bütçen var bölmüşsün ne önerilir bilemedim

hayır cl46 gecikme değeri çok kötü ve hz oalrak da düşük. aynı değerde ram kullanan bi arkadaş gözle görülür şekilde fark olduğunu belirtmişti. bu sistemleri geçen de paylaştılar çok iyi diye satamamışlar büyük ihtimalle yine aynı malı ısıtıp önümüzsez atmışlar. ram bulunmuyo elde kalan malları kitliyolar gereksiz reklam alınmaz. öneri olarak da garip bi bütçen var bölmüşsün ne önerilir bilemedim
hocam bütçemi 55.000 olarak düşünebiliriz direkt sıfır mi almalıyım 2.el mi bütçeye ekipman monitör de dahil 8000 çıksak oraya 47 butce

hocam bütçemi 55.000 olarak düşünebiliriz direkt sıfır mi almalıyım 2.el mi bütçeye ekipman monitör de dahil 8000 çıksak oraya 47 butce
eğer amd ekran kartına kabulsen bu sistem iyi
eğer nvidia olsun dersen bu sistem ala yükseltme yaparak

eğer amd ekran kartına kabulsen bu sistem iyi
eğer nvidia olsun dersen bu sistem ala yükseltme yaparak
hocam vatandakinin de cl48 ama

Bir de gerçekten OEM olan attiklarim da ram beni çok mu etkiler çok fazla oyun falan oynamıyorum
etkiler ve oyun oynamasan bile paranı niye çöpe atasın

hocam vatandakinin de cl48 ama
işlemci biraz meh ama fiyat makul

Geri