🔥İndirim Apple AirTag Mikro Dokuma Anahtarlık - Uçuk Yeşil 1329 TL - AMAZON DEPO

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Ürün Linki
2. el ama yeni gibi çok bir deforme sanmıyorum beğenmezseniz iade var diye biliyorum sıfırıda 1700 civarı olması lazım
1769418296993.webp

Son düzenleme:
gereksiz masraf bir anahtarlık için airtag daha ucuz

100-150tl ye aynı işslevi gören belki daha kaliteli ürünler varken insanlar şu deri kumaş parçasına nasıl bu fiyatı veriyor
Apple 2. 3.sınıf dünya ülkelerinde pahalı sattığı için statü algısı oluşuyor elma logosu olan herşeyi alan hastalar için ideal çok takmalık durum yok

Dostum sen daha önceden silikon kılıf başlığı açan kişisin sanıyorum. Zevkler tartışılmaz ama bence sen fiyat algını kaybetmişsin. Lütfen alma böyle şeyler. Bir ürünün kılıfı kendinden daha pahalı olamaz.

Dostum sen daha önceden silikon kılıf başlığı açan kişisin sanıyorum. Zevkler tartışılmaz ama bence sen fiyat algını kaybetmişsin. Lütfen alma böyle şeyler. Bir ürünün kılıfı kendinden daha pahalı olamaz.

Apple 2. 3.sınıf dünya ülkelerinde pahalı sattığı için statü algısı oluşuyor elma logosu olan herşeyi alan hastalar için ideal çok takmalık durum yok
adamlar bunu yapmış almak zorunda değilsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,492
Üyeler
188,117
Son üye
Semerci22
Geri