🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Hocam bende monitör bakıyorum 10k ya kadar bütçem var aslında ama bunu alıp geçsem mi? 150hz biraz düşük geldi daha yüksek hz mi alsam yoksa yeterli mi? 1080p 240hz monitörüm var bu 2. Monitör olacak
Ekran kartı ve işlemci ney hocam

2k 144hz veriyor. Ve çok iyi canlı görüntü. Ben test ettim. Ölü pixel vs yok. Hareket alanı çok kısıtlı sadece

Bir süreliğine şehir dışındayım alsam otobüsle dönerken götürsem içinden geçerler mi acaba ya

2k 144hz veriyor. Ve çok iyi canlı görüntü. Ben test ettim. Ölü pixel vs yok. Hareket alanı çok kısıtlı sadece
Msi mag 244f yerine alınır mı diyorsunuz yani hocam

Fazlasına gerek yok bu monitör yeterli . 2k da o sistem için yüksek hz mantıksız.
Hocam almaya niyetlendim banada mantıklı geldide şehir dışındayım alsam sonra otobüsle götürürken sıkıntı olur mu onu düşünüyorum 14 saat yol

Hocam almaya niyetlendim banada mantıklı geldide şehir dışındayım alsam sonra otobüsle götürürken sıkıntı olur mu onu düşünüyorum 14 saat yol
Kapalı kutu cihaz emin ol kargoda ne badireler atlatıyor sen daha güvenli taşırsın . Şöyle bir yolda izleyebilirsin götüreceğin yerde güvendiğin biri varsa direk onun adresine yolla monitörü taşımakla uğraşma gidince alırsın.

Kapalı kutu cihaz emin ol kargoda ne badireler atlatıyor sen daha güvenli taşırsın . Şöyle bir yolda izleyebilirsin götüreceğin yerde güvendiğin biri varsa direk onun adresine yolla monitörü taşımakla uğraşma gidince alırsın.
Doğru o da olabilirmiş

Hepsiburadada birde şöyle bir monitör buldum 5200 e geliyor bu nasıldır acaba
Gamebooster GB-27F180QF 27" 180Hz Fast IPS 0.5ms Mprt 2k Qhd 2xhdmı+2xdp Rgb Flat Gaming Monitör

Doğru o da olabilirmiş

Gamebooster GB-27F180QF 27" 180Hz Fast IPS 0.5ms Mprt 2k Qhd 2xhdmı+2xdp Rgb Flat Gaming Monitör
fazladan cıkıs var ve 150 yerine 180hz görünüyor ama ben bu markanın ürünlerinde kalite göremedim klavye mouse kasaları buram buram kalitesizlik gösteriyor Hacıya güvenip fazeon u aldım ben.

Doğru o da olabilirmiş

Gamebooster alınmaz. Ürünleri ölü pikselli vs çıkıypr birde kalite olarak düşük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,058
Üyeler
188,358
Son üye
Johnnie Walker
Geri