PlayStation 5 DualSense vs Xbox 9. Nesil controller

byYoish

80+
Reaksiyon skoru
1
PC'de kullanmak için gamepad almaya karar verdim ama emin olamadım. DualSense mi almalıyım yoksa 9. Nesil controller mı?

Hocam pc içinse tabi ki xbox öbür türlü yazılım vs. uğracaksınız. ,dualsense pc için her oyunda uyumlu değil direk (tak çalıştır) amma ve lakin xbox a o kadar para vereceğine onun muadili iyi markaların kolunu almanı tavsiye ederim. Microsoftun kolu çok da iyi değil.

dualsense zaten pc için uyumlu değil. xbox'a gelince drift sorunu falan yapıyor eski teknoloji bir kol. ikiside alınmaz

PC'de kullanmak için gamepad almaya karar verdim ama emin olamadım. DualSense mi almalıyım yoksa 9. Nesil controller mı?
3 yıldır xbox kolu kullanıyorum en ufak bi problemde gönderiyorum garantiye yenisini yolluyolar. hatta son defasında garanti bitmiş olmasına rağmen gönderdim yenisini gönderdiler.

Hocam pc içinse tabi ki xbox öbür türlü yazılım vs. uğracaksınız. ,dualsense pc için her oyunda uyumlu değil direk (tak çalıştır) amma ve lakin xbox a o kadar para vereceğine onun muadili iyi markaların kolunu almanı tavsiye ederim. Microsoftun kolu çok da iyi değil.
Hocam önerir misin bu bütçede daha iyisi varsa ben pek anlamıyorumda xbox kolu almayı düşündüm bende uyumluluk açısında pc için

xbox olanı kullanıyorum xbox game pass de var mükemmel hocam

Hocam önerir misin bu bütçede daha iyisi varsa ben pek anlamıyorumda xbox kolu almayı düşündüm bende uyumluluk açısında pc için
başka konulara baktım ve çoğu kişi ileride PlayStation veya xbox almayı düşünmüyorsanız boşa onları almayın diyorlar. Başka markaların gaöepadlarini öneriyorlar

2 haftadır kulanıyorum memnunum tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,326
Üyeler
188,075
Son üye
ruzgargates
Geri