kazimdinho
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Sagol, calisti
10 gb interneti vodafone kullananlar vodafone yanımda uygulamasına giriş yaptıkdan sonra hikaye kısmına şanslı saatler yazan hikayeye tıklayarak alabilirsiniz okumak isteyen kampanya koşulları okuyabilir ben gerek duymadım bazı kullanıcılara çıkıyor rastgele ben tıkladım aldım sizde alabilirsiniz şansınıza rastgele çıkmaktadır bilginiz olsun
Tamamen ücretsiz
1 gün geçerli
Vodafone kullananın kendine saygısı yoktur10 gb interneti vodafone kullananlar vodafone yanımda uygulamasına giriş yaptıkdan sonra hikaye kısmına şanslı saatler yazan hikayeye tıklayarak alabilirsiniz okumak isteyen kampanya koşulları okuyabilir ben gerek duymadım bazı kullanıcılara çıkıyor rastgele ben tıkladım aldım sizde alabilirsiniz şansınıza rastgele çıkmaktadır bilginiz olsun
Tamamen ücretsiz
1 gün geçerli
Vodafone güzel kampanyalar yapıyor, hiç boşuna öyle konuşma hocamVodafone kullananın kendine saygısı yoktur
Hangisi ucuzsa onu kullanmayan adam değildir.Vodafone kullananın kendine saygısı yoktur
Sağlanmayan hizmetin kampanyası mı olur hocamVodafone güzel kampanyalar yapıyor, hiç boşuna öyle konuşma hocam
Bende öyle düşünmüştüm ama çok büyük bir hata yaptığımın geç farkına vardım.Hangisi ucuzsa onu kullanmayan adam değildir.
Haber edersin kanjaVodafone kullananın kendine saygısı yoktur
Vodafone en azından TT'den iyi çekim konusunda felanSağlanmayan hizmetin kampanyası mı olur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünmüştüm ama çok büyük bir hata yaptığımın geç farkına vardım.