🔥İndirim (Peşin Fiyatına 6 Taksit) 74.999 TL ASUS Rog Strix G16 i7 14650HX 16GB 512GB RTX5060 16" 2.5k WQXGA 240HZ

hocam bu lenovodaki işlemci ne ? 15.3 ? wux ekran. 240 hz değil 2.5K çözünürlük yok. kasa farkı var. bir zahmet 10k düsük olsun :) hatta daha düsük bile olabilirmis

Hem bilmiyolar hem konuşuyolar, top tier laptop ülkeye zaten az geliyor erişilebilir 2 marka var diğeri yapmayı bıraktı. Gidip uçak alsınlar ucuza bu cihaz top tier sıvı metalli.

kesinlikle katılıyorum. Zaten markayı savunmuyorum babamın markası değil. ama kendi klasmanıda lenovo legion değil rog strix in. Adam 64k ya aynısı var demiş. işlemcisi ryzen 7 240 diye bi işlemci :D 2.5k yok. 240 hz yok. yani premium özelliklerin hiç biri yok. kasası bambaska. premium seviye laptop diyince 1 asus rog gelir akla yani. yoksa malzemeden kısıp daha ucuzada bulabilirler. sonuna kadar haklısın :D

Fan sesi duymadan oyun oynatan diğer alternatifleri ne kadar hocam?
9955HX3D + RTX 5070Ti gibi hayvani donanıma sahip olmasına rağmen Game Garaj laptobumda düzgün ayarlarda oyun sesini bastırmayacak seviyede makul bir fan sesi ve ısınma ile oynayabiliyorum. Faz değişimli termalleri var modellerin fiyatı da piyasaya göre gayet makul.

Yüksek donanımda bir limit uygulanmaz ise her makine rahatsız edici seviyeye yakın fan sesi yapar. Bunu okuyan sanacak ki Asus Stix olduğunda yanında bebek uyuacak kadar sessiz çalışıyor. Övmeye çalıştığın modelin ekstra bir özelliği yok, pek çok gürültü şikayeti var.

https://www.google.com/search?q=Rog+Strix+G16+fan+sesi
https://www.google.com/search?q=Rog+Strix+G16+fan+noise

9955HX3D + RTX 5070Ti gibi hayvani donanıma sahip olmasına rağmen Game Garaj laptobumda düzgün ayarlarda oyun sesini bastırmayacak seviyede makul bir fan sesi ile oynayabiliyorum mesela. Yüksek donanımda bir limit uygulanmaz ise hepsi fan sesi yapar. Bunu okuyan sanacak ki Asus Stix olduğunda yanında bebek uyuacak kadar sessiz çalışıyor. Övmeye çalıştığın modelin ekstra bir özelliği yok, pek çok gürültü şikayeti var.

Coil whine'ı laptop ürünleriyle bağdaştırman gerçekten beni utandırdı. Bu bütçedeki sıvı metalli alternatif önerini bekliyorum. Ben makul bir fan sesinden değil neredeyse olmamasından bahsediyorum. F/P isteyen diğer ürün serileine bakabilir bu top tiere yakın. 30** serilerinde omenlar vardı ancak onlarda güncel serilerde kaliteyi düşürmeye gittiler. Asusun TR garantisini hiç sevmiyorum genel kalitede çok sorunları var dediğim gibi alternatif önerilerini bekliyorum bu benide mutlu eder ama sen fason üretim seviyorsun xiaomi de kullanıyorsundur.

Bu bütçedeki sıvı metalli alternatif önerini bekliyorum. Ben makul bir fan sesinden değil neredeyse olmamasından bahsediyorum.
Bence savunacak bir tarafı yok 5060 / 16 / 512 laptoba 75k para verilmez, isterse arkasından alevler fışkırtsın. Ha parayı koyacak yerin yoktur o zaman alırsın. Alan alsın zaten burada herkes kendi yorumunu yapıyor özgür bir platform sonuçta. Yeterince arkadaş da gerekli yorumları üstte yaptı. Fan sesi dedin, gürültü şikayetleri var. Sıvı metal dedin, ısınma şikayetleri var. Bence yeterli bir sohbetti, teşekkür ederim.

9955HX3D + RTX 5070Ti gibi hayvani donanıma sahip olmasına rağmen Game Garaj laptobumda düzgün ayarlarda oyun sesini bastırmayacak seviyede makul bir fan sesi ve ısınma ile oynayabiliyorum. Faz değişimli termalleri var modellerin fiyatı da piyasaya göre gayet makul.

Yüksek donanımda bir limit uygulanmaz ise her makine rahatsız edici seviyeye yakın fan sesi yapar. Bunu okuyan sanacak ki Asus Stix olduğunda yanında bebek uyuacak kadar sessiz çalışıyor. Övmeye çalıştığın modelin ekstra bir özelliği yok, pek çok gürültü şikayeti var.

hocam toplama bir laptop ile kendi üretim fabrikası olan asusu karşılaştırıyorsun :)

bin tane mühendis bir araya gelip asus rog strix diye yıllardır piyasanın en üst seviye laptopunu yapacak. + rog yazılımı da efsanedir.

sonra biri çıkıp diyecek ki, "yiaa geymgaraj slayer rog strixden iyi yauvv"

dostum ne dersen de rog laptop aleminin ferrarisi. bırakta kasa+isim+satış sonrası+üretim parçası hepsini koyduğundan bir tık pahalı olsun diğer noname lere göre.

Bence savunacak bir tarafı yok 5060 / 16 / 512 laptoba 75k para verilmez, isterse arkasından alevler fışkırtsın. Ha parayı koyacak yerin yoktur o zaman alırsın. Alan alsın zaten burada herkes kendi yorumunu yapıyor özgür bir platform sonuçta. Yeterince arkadaş da gerekli yorumları üstte yaptı. Fan sesi dedin, gürültü şikayetleri var. Sıvı metal dedin, ısınma şikayetleri var. Bence yeterli bir sohbetti, teşekkür ederim.
Elimde 5-10 arası cihaz geçti elle tutulur en iyi top tier ürün bu. F/P değil zaten bu top tier laftanda anlamıyor sürekli konuyu değiştiriyorsun. Alternatif öner bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam toplama bir laptop ile kendi üretim fabrikası olan asusu karşılaştırıyorsun :)

bin tane mühendis bir araya gelip asus rog strix diye yıllardır piyasanın en üst seviye laptopunu yapacak. + rog yazılımı da efsanedir.

dostum ne dersen de rog laptop aleminin ferrarisi. bırakta kasa+isim+satış sonrası+üretim parçası hepsini koyduğundan bir tık pahalı olsun diğer noname lere göre.
YAAA HOCAM neden öyle diyorsun ferraride şehir içi aynı hızla gidiyor falan demek gibi bir şey gerçekten ahraz insan çok fazla var.

Daha iyi diye ağzımdan bir laf çıkmadı ama daha fiyatına göre daha performanslı diyebilirim. Hiçbiri babamın oğlunun firması değil. Ne yani ASUS diye gidip ekstra 20k mı bayılalım? Ballandırarak övdüğünüz hiç bir tarafı gerçekten sağlam değil. Her laptop gibi onlarca şikayete sahip.

Marka algılarınızı kırın bence. "Bin tane mühendisli" HP Victus üretti, hall sensör sorunu milletin ağzına etmedi mi? Lenovo keza LOQ serisinde anakartı yandı milletin sinirini zıplatmadı mı? Dell makinalar bir anda kapanıp bir daha açılmadan insanları delirtmedi mi? Ama marka abi. :kappa:

Toplama laptop dediğiniz ürünlerin parçasını sanki türk firması kendisi üretiyor. Kasa tongfang, işlemci amd, ekran kartı nvidia, ram crucial, ssd wd vs. vs... Dünyanın heryerinde marka basılıp kullanılan ürünler. MSI bile yeri geliyor tongfang ve clevo kasa kullanmıyor mu? Bomboş eleştiri.

marka fanboyluğunuzu başka yerde yapın millete boşu boşuna sallamayın neymiş asus msi top markalarmış başka marka bilmiyorsunuz çünkü 5060lı sisteme istersen uzay mekiğinden gövde yap 5060 hala 5060 bir kaç derece daha serin ve ışıklı diye o para verilmez

Geri