27'' Monitörün Yanına 24'' Monitör Yakışır mı?

güzel setup hocam hayırlı olsun :D yukarda da dedim gibi 180 üstüne 27 gider 160 a 24 ideal kasa masanın üstündeyse tabi
Aklım olsaydı bende kesinlikle 180 cm alırdım masayı. Benimki 163 cm civarında hocam sizinki gibi. Bide bende masanın tam ortasına yakın oturma hastalığı var. Şimdi iki tane 27'' koyduğumda kenarı kaymak zorunda kalıcam aşırı tilt eder beni ahah :D Dediğiniz gibi 24'' ile devam edicem sanırım. Tek merak ettiğim şu tarz f/p bişey alsam ilerde bana sorun cıkarır mı?

Aklım olsaydı bende kesinlikle 180 cm alırdım masayı. Benimki 163 cm civarında hocam sizinki gibi. Bide bende masanın tam ortasına yakın oturma hastalığı var. Şimdi iki tane 27'' koyduğumda kenarı kaymak zorunda kalıcam aşırı tilt eder beni ahah :D Dediğiniz gibi 24'' ile devam edicem sanırım. Tek merak ettiğim şu tarz f/p bişey alsam ilerde bana sorun cıkarır mı?

odam keşke izin verseydi 180 alıcaktım bende :ROFLMAO: şuan da bence alına bilecek en fp monitör bu işini görür bütçe varsa https://www.hepsiburada.com/fazeon-...qhd-ips-gaming-monitor-beyaz-p-HBCV0000B60QBP

2k çözünürlük ama 27 inç

güzel setup hocam hayırlı olsun :D yukarda da dedim gibi 180 üstüne 27 gider 160 a 24 ideal kasa masanın üstündeyse tabi
teşekkürler. aynen 1.80 masaya 2 tane 27 tam oluyor kasayla beraber

Masayı delmeden yaptım . Alttan sabitledim.masa delmek icin aparat vardı ama uğraşmadım. Alacağınız monitor tutucunun taşıyacağı ağırlığa bakarsanız çok iyi olur . Benimki 10kg'ma kadar taşıyor.
Bendeki monitör standı ister delinerek ister mengene mantığı ile bağlanıyor muhtemelen çoğu markada aynıdır
Teşekkürler.

Geri