Benimde başıma bir kere gelmişti ne kadar yanlış olsada PC yi güç düğmesinden kapatıp açınca birdaha olmamıştı,ek olarak monitör kablolarınıda söküp yeniden takmayı deneyebilirsiniz.Arkadaşlar rdr oynuyodum sonra oyun baya verdi çıktım PC hala çalışıyordu ama aradan birkaç saat sonra açtığımda görüntü gelmiyordu bios pili sökme ramleri sökme gibi şeyleri denedim ama faydası olmadı yardımcı olurmusunuz?
Hocam bunları denedimBenimde başıma bir kere gelmişti ne kadar yanlış olsada PC yi güç düğmesinden kapatıp açınca birdaha olmamıştı,ek olarak monitör kablolarınıda söküp yeniden takmayı deneyebilirsiniz.
Hocam monitör kablosunu kontrol ettiniz mi? Bazen kabloda sıkıntı olabiliyor şişebiliyor kablo arızalanabiliyor.Başka bir HDM kablosu varsa deneyebilir misiniz?Hocam bunları denedim
Clr_cmos a dokundum ama LED kere dokunmadım dokunayimmiPc kapat. Aşağıda gördüğün iki pin var ya oraya metal bir şey dokundur. PC açılacak mı bak. Eğer açılmazsa kapat tek soket rami farklı slotlarda dene.
Alıntıyı görüntüle
Hayır sadece CLR_CMOS olana orası anakartın sitesinde öyle görünüyor. Zaten CMOS attığında sistem bi fanlarını falan çalıştırması lazım. Tepki verdi mi?Clr_cmos a dokundum ama LED kere dokunmadım dokunayimmi
Evet hocam verdi ekran kartı fln da çalışıyor ama görüntü gelmiyorHayır sadece CLR_CMOS olana orası anakartın sitesinde öyle görünüyor. Zaten CMOS attığında sistem bi fanlarını falan çalıştırması lazım. Tepki verdi mi?
Açınca hangi ledler yanıyorEvet hocam verdi ekran kartı fln da çalışıyor ama görüntü gelmiyor
O anakartta debug led yok hocam.Açınca hangi ledler yanıyor
Sistemi tek soket ram ile çalıştırmayı deneyin. Eğer iki adet varsa ikisini de farklı slotlarda deneyip görüntü almaya çalışın. PSU nedir?Evet hocam verdi ekran kartı fln da çalışıyor ama görüntü gelmiyor
MSI 600w 80 plus hocamO anakartta debug led yok hocam.
Sistemi tek soket ram ile çalıştırmayı deneyin. Eğer iki adet varsa ikisini de farklı slotlarda deneyip görüntü almaya çalışın. PSU nedir?
Bilemiyorum kral denemek lazım. Siz dediklerimi deneyin. Olmazsa ekran kartını söküp yeniden takın. Monitör kabloları olması gerektiği gibi değil mi?MSI 600w 80 plus hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ram veya PSU yanma gibi bir ihtimali varmı
ekran kartında led yanıyordur belki hocamO anakartta debug led yok hocam.
Sistemi tek soket ram ile çalıştırmayı deneyin. Eğer iki adet varsa ikisini de farklı slotlarda deneyip görüntü almaya çalışın. PSU nedir?