PC görüntü gelmiyor ama çalışıyor

tadic3453

80+
Reaksiyon skoru
100
Arkadaşlar rdr oynuyodum sonra oyun baya verdi çıktım PC hala çalışıyordu ama aradan birkaç saat sonra açtığımda görüntü gelmiyordu bios pili sökme ramleri sökme gibi şeyleri denedim ama faydası olmadı yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar rdr oynuyodum sonra oyun baya verdi çıktım PC hala çalışıyordu ama aradan birkaç saat sonra açtığımda görüntü gelmiyordu bios pili sökme ramleri sökme gibi şeyleri denedim ama faydası olmadı yardımcı olurmusunuz?
Benimde başıma bir kere gelmişti ne kadar yanlış olsada PC yi güç düğmesinden kapatıp açınca birdaha olmamıştı,ek olarak monitör kablolarınıda söküp yeniden takmayı deneyebilirsiniz.

Benimde başıma bir kere gelmişti ne kadar yanlış olsada PC yi güç düğmesinden kapatıp açınca birdaha olmamıştı,ek olarak monitör kablolarınıda söküp yeniden takmayı deneyebilirsiniz.
Hocam bunları denedim

Hocam bunları denedim
Hocam monitör kablosunu kontrol ettiniz mi? Bazen kabloda sıkıntı olabiliyor şişebiliyor kablo arızalanabiliyor.Başka bir HDM kablosu varsa deneyebilir misiniz?

Pc kapat. Aşağıda gördüğün iki pin var ya oraya metal bir şey dokundur. PC açılacak mı bak. Eğer açılmazsa kapat tek soket rami farklı slotlarda dene.

Ekran görüntüsü 2026-01-27 185140.webp

Clr_cmos a dokundum ama LED kere dokunmadım dokunayimmi
Hayır sadece CLR_CMOS olana orası anakartın sitesinde öyle görünüyor. Zaten CMOS attığında sistem bi fanlarını falan çalıştırması lazım. Tepki verdi mi?

Hayır sadece CLR_CMOS olana orası anakartın sitesinde öyle görünüyor. Zaten CMOS attığında sistem bi fanlarını falan çalıştırması lazım. Tepki verdi mi?
Evet hocam verdi ekran kartı fln da çalışıyor ama görüntü gelmiyor

O anakartta debug led yok hocam.

Sistemi tek soket ram ile çalıştırmayı deneyin. Eğer iki adet varsa ikisini de farklı slotlarda deneyip görüntü almaya çalışın. PSU nedir?
MSI 600w 80 plus hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ram veya PSU yanma gibi bir ihtimali varmı

MSI 600w 80 plus hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ram veya PSU yanma gibi bir ihtimali varmı
Bilemiyorum kral denemek lazım. Siz dediklerimi deneyin. Olmazsa ekran kartını söküp yeniden takın. Monitör kabloları olması gerektiği gibi değil mi?

O anakartta debug led yok hocam.

Sistemi tek soket ram ile çalıştırmayı deneyin. Eğer iki adet varsa ikisini de farklı slotlarda deneyip görüntü almaya çalışın. PSU nedir?
ekran kartında led yanıyordur belki hocam

Geri