Yardım ACİL 35K BU LAPTOP ALINIR MI

sizin bok gibi traktörlerinizden ötürü beni suçlama
abi seneye mavi olurmuyuz ne dedin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunuda önermediler maks butcem 35k

3050 den dolayı 4050 ye laf eden çok oluyor hocam ama 4050 iyi kart

45w 4050 tek fanlı cihaz mi alsın adam?
Lan öyle diyonda victusta aynı yerde iki fan var

Son düzenleme:
45 watt 4050 nin performansı yeterli mi? İşlemci gücüne ihtiyaç duyulan oyunda bile en az 70 80 watt kullanıyor. 45 watt ile hiçbirşey yapılmaz ayrıca linkteki msi'ın 45 watt ekran kartına sahip olmasına rağmen soğutması berbat

Bunlara bulaşma elinde kalır sen üzülürsün git ikinci elden 1 yıl garantili cihaz bak almadan iyice incele sağına soluna bak sorunu var mı yokmu bu senin için en iyisi olur.
35k ?

35k ya deymeyeceğini anlamıyor musun? en az 5 bin tl daha koyulduğu zaman daha iyi donanıma sahip laptop alınabiliyor. Sen olsan 35 bin liranı en kötü oyuncu bilgisayarı tabiriyle geçen bir laptopu alıp oyun bile oynayamadan 35k nın çöp oluşunu izlemek ister misin? satmak istesen ikinci elden yarı fiyatının biraz üstüne satarsın, bunu aldıktan sonra keşke üzerine biraz daha koyup en azından oyun oynatacak bir laptop alsaydım demez misin?

35k ya deymeyeceğini anlamıyor musun? en az 5 bin tl daha koyulduğu zaman daha iyi donanıma sahip laptop alınabiliyor. Sen olsan 35 bin liranı en kötü oyuncu bilgisayarı tabiriyle geçen bir laptopu alıp oyun bile oynayamadan 35k nın çöp oluşunu izlemek ister misin? satmak istesen ikinci elden yarı fiyatının biraz üstüne satarsın, bunu aldıktan sonra keşke üzerine biraz daha koyup en azından oyun oynatacak bir laptop alsaydım demez misin?
sana sadece bir video linki atıyorum ona bak birdahada 3050 hakkında oyun açamaz yorumu yapamazsın heralde :)

sana sadece bir video linki atıyorum ona bak birdahada 3050 hakkında oyun açamaz yorumu yapamazsın heralde :)
bu 3050 75w 4050 45w versiyonundan daha kötü bir performans sergiliyor

bu 3050 75w 4050 45w versiyonundan daha kötü bir performans sergiliyor
Şaka yapıyorsun galiba attığın videoya bak konudaki laptopa bak konudaki laptop 45 watt senin attığın 75watt 3050

hala daha anlamamakta ısrar ediyorsun inanamıyorum sana neyi savunduğunuda anlamıyorum

Senin oyun açamaz dediğin sistem eşiğin ne ?
Bir arkadaşımın maymun hikayesi vardı bilir misin;
maymun birgun yatağından kalkmak maymunun cebinde 35bin lira parası olmak maymun bu 35 bin liraya 3050 laptop almak istemek maymun birkaç bin lira daha verip 4050 laptop almayı düşünmemek maymun 3050nin artık eskidigini 4050 alsa en azından biraz daha uzun kullanmayı hedefleyecegını dusunmemek maymun bilinçsiz alışveriş yapmak

Bir arkadaşımın maymun hikayesi vardı bilir misin;
maymun birgun yatağından kalkmak maymunun cebinde 35bin lira parası olmak maymun bu 35 bin liraya 3050 laptop almak istemek maymun birkaç bin lira daha verip 4050 laptop almayı düşünmemek maymun 3050nin artık eskidigini 4050 alsa en azından biraz daha uzun kullanmayı hedefleyecegını dusunmemek maymun bilinçsiz alışveriş yapmak
Sen 4050 alınır mı? diyorsun alınmazmı diyorsun bunu söyle bu kavga burada bitsin:)

Sen 4050 alınır mı? diyorsun alınmazmı diyorsun bunu söyle bu kavga burada bitsin:)
maymun 3050 alınmaz demek çunku maymun 3 yıl boyunca 3050 kullanmak ve artık 3050nın omrunun doldugunu soylemek 3050ye para baglanmaması gerektigını söylemek 3050nın kotu tgp oranına dusuk vrame sahıp oldugunu ayrıca yazılım destegınınde yavas yavas kesıldıgını soylemek maymun 3050 yerine bir miktar daha para ekleyıp 4050 laptop almasını anlatmak 4050nın daha yuksek tgp oranına daha yuksek vrame daha dusuk sıcaklıklarda calısmasından bahsetmekte fakat karsıdaki kısı bunu anlamamaktadır

maymun 3050 alınmaz demek çunku maymun 3 yıl boyunca 3050 kullanmak ve artık 3050nın omrunun doldugunu soylemek 3050ye para baglanmaması gerektigını söylemek 3050nın kotu tgp oranına dusuk vrame sahıp oldugunu ayrıca yazılım destegınınde yavas yavas kesıldıgını soylemek maymun 3050 yerine bir miktar daha para ekleyıp 4050 laptop almasını anlatmak 4050nın daha yuksek tgp oranına daha yuksek vrame daha dusuk sıcaklıklarda calısmasından bahsetmekte fakat karsıdaki kısı bunu anlamamaktadır
Sen karşındaki kişiyi anlamamak 4050nin daha iyi olduğu söylüyorum yarım saattir :)

35 Bine RTX 3000 serisi almak mantıklı değil. Hele ki düşük watt değerli ise.
5 Bin daha ekleyip RTX 4000 serisinin yüksek watt olanlardan almak çok daha mantıklı.

Örneğin;

105 watt RTX 4060:

105 watt RTX 4050:

Bu LOQ serisinde anakart sorunu oluyordu ama üzerine birçok BIOS güncellemesi aldı. Son zamanlarda sorun yaşayan olmadı. BIOS güncellemeleri ile çözülmüş olabilir bu sorun.

RTX 4060 olanın RTX 4050 olanını kullanıyorum sorun yaşamadım.

RTX 4060 olanı alırsan sadece RAM eklemen gerekecek. 8 GB RAM az.
Ama unutma 16 GB RAMli olan RTX 4050li modeli alırsan ileride VRAM ekleyemeyeceğin için 6 GB VRAM ile kullanmak zorundasın. Ama ileride RAM eklemesi yapabileceğin için 8 GB VRAMli RTX 4060 olanı tercih etmeni öneririm.

35 Bine RTX 3000 serisi almak mantıklı değil. Hele ki düşük watt değerli ise.
5 Bin daha ekleyip RTX 4000 serisinin yüksek watt olanlardan almak çok daha mantıklı.

Örneğin;

105 watt RTX 4060:

105 watt RTX 4050:

Bu LOQ serisinde anakart sorunu oluyordu ama üzerine birçok BIOS güncellemesi aldı. Son zamanlarda sorun yaşayan olmadı. BIOS güncellemeleri ile çözülmüş olabilir bu sorun.

RTX 4060 olanın RTX 4050 olanını kullanıyorum sorun yaşamadım.

RTX 4060 olanı alırsan sadece RAM eklemen gerekecek. 8 GB RAM az.
Ama unutma 16 GB RAMli olan RTX 4050li modeli alırsan ileride VRAM ekleyemeyeceğin için 6 GB VRAM ile kullanmak zorundasın. Ama ileride RAM eklemesi yapabileceğin için 8 GB VRAMli RTX 4060 olanı tercih etmeni öneririm.
amd olanlarında sorun yok hxler hala riskli

Sorun işlemci ile alakalı değil. AMD işlemcili olanlarda da sorun oluyordu. Anakart ile alakalı bir sorun.
İşlemci ile alakalı olsa aynı işlemciye sahip farklı marka model notebooklarda da benzer sorunlar olurdu.

Notebookların parçalarının çoğu toplama olduğu için genelde sadece anakartı satıcı marka üretiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri