Bu fiyat bandında alabileceğin maksimum parlaklık değeri 250-300'dür.Önceki attığım laptoplarda da aynı parlaklık seviyesi mevcut.Bu laptopun parlaklık seviyesi 300nit.Şu an ona bakıyorum da böyle bir laptop yapıp parlaklığı nasıl 250 Nit bırakıyolar şaka gibi
Sanırım Excalibur G870 alacağım ayarlayabilirsemBu fiyat bandında alabileceğin maksimum parlaklık değeri 250-300'dür.Önceki attığım laptoplarda da aynı parlaklık seviyesi mevcut.Bu laptopun parlaklık seviyesi 300nit.
Kral aktif misin kime sorsam casper kötüledi Lenovo LOQ 15IRX10 bu nasıldır senceBu fiyat bandında alabileceğin maksimum parlaklık değeri 250-300'dür.Önceki attığım laptoplarda da aynı parlaklık seviyesi mevcut.Bu laptopun parlaklık seviyesi 300nit.
Casperı kötüleyen kişinin 100W GPU'lu, 25ms gecikmeye sahip ekranlı,144hz yenileme hızlı bir laptopu önermesi çok normal geldi bana.Kral aktif misin kime sorsam casper kötüledi Lenovo LOQ 15IRX10 bu nasıldır sence
Genelde asus öneriyolar Asus TUF Gaming F15 FX507VV-LP139 bu nasıldır 5060ları bir tık pahalı asuslarınCasperı kötüleyen kişinin 100W GPU'lu, 25ms gecikmeye sahip ekranlı,144hz yenileme hızlı bir laptopu önermesi çok normal geldi bana.
50.000TL'ye Rtx 4060 mı alınır?Genelde asus öneriyolar Asus TUF Gaming F15 FX507VV-LP139 bu nasıldır 5060ları bir tık pahalı asusların
Bu fiyata en alınabiri Rtx 4060 mı duruyor?Arada kalınacak bir şey yok bu fiyata ya gamegaraj ya da Casper alınmalı.O kadar arada bırakıyolar ki insanı valla :d ama bu fiyata en alınabiliri bu duruyor
En alınabiliri derken G870 olandan bahsediyorum ama o kadar kötülüyolar ki insanın alası kaçıyoBu fiyata en alınabiri Rtx 4060 mı duruyor?Arada kalınacak bir şey yok bu fiyata ya gamegaraj ya da Casper alınmalı.
Hocam aldıktan sonra pişman ol ben bu hesabı kapatıyorum.En alınabiliri derken G870 olandan bahsediyorum ama o kadar kötülüyolar ki insanın alası kaçıyo
Aldım G870'i bana laptop soğutucusu da önerir misin çok pahalı olmasın