komagene söyledikten sonra gördümArkadaşlar girip bakabilirsiniz gayet uyguna geliyor hadi afiyet olsun
Bölgesel olabilir konuya yazarsınız
Alıntıyı görüntüle
Ah bekomagene söyledikten sonra gördüm![]()
Arada denk gelirse paylaşıyorum hocam afiyet olsun. Dışarıdan da çok yememek lazım ama arada güzel oluyor hele böyle fırsatlar olunca tutamıyorum kendimiSayende doyuyoruz Bayern hocam.Akşam giderken bi bakayım sağol.
sucuk iyi mi hocam?Yağsız kuşbaşı öneririm. İyi geliyor.
Sucuğunu denemedim hiç. Acılı seçeneği vardı kampanya ile alınabilir olanın. Normal olduğuna dikkat etmek lazım.sucuk iyi mi hocam?
2 haftadır falan var bu zaten 460tlik şeyi 235e söyledimArkadaşlar girip bakabilirsiniz gayet uyguna geliyor hadi afiyet olsun
Bölgesel olabilir konuya yazarsınız
Alıntıyı görüntüle
Paketli sucuklar korkutuyor ne oldukları belli değil, kofteci yusufun sucuk ekmeğini yemiştim sucuğu iyiydi. Kendi çiftlikleri var sanırım ne olduğu belli en azından, kampanyalarla uyguna gelebilir bi ara deneyeyimSucuğunu denemedim hiç. Acılı seçeneği vardı kampanya ile alınabilir olanın. Normal olduğuna dikkat etmek lazım.
Afiyet olsun hocamTam da yemek bakınıyordum iyi oldu eyvallah hocam
Sucak söylemiştim ben hocam yani öyle ultra bir şey değil, ama yumurtayla falan akıyor. Bu fırsatla söylenir.sucuk iyi mi hocam?
Bilmeyenler de faydalansın işte hocam2 haftadır falan var bu zaten 460tlik şeyi 235e söyledim