Kral NZXT H7 Flow hakkında ne dersin?Attığım çok daha iyi hocam
h5de h6da h7de h9da çok iyi. Bütçe oralara çıkıyorsa lancool3 de bakabilirsin 4x14cm fanla geliyor.Kral NZXT H7 Flow hakkında ne dersin?
Ben de kullanıyorum hocam tavsiye ederim.Tamam o zaman aerocool alacağım çok teşekkürler.
Anakartın argb ayarından değiştirdim. Reset tuşuylada değişiyor.Renkleri nasil ayarliyoruz kasa üstünden mi ?
Hocam birsey soracağım sizin anakart atx mi ben m-atx alsam kasada kötü ve boş gözükür mü sizce yakından ışıksız aydınlık fotoğraf atabilir misiniz ?Anakartın argb ayarından değiştirdim. Reset tuşuylada değişiyor.
Kral hortlattım ama o ayarı nasıl yaparız video falan var mı ben o kasayı almayı düşünüyorum herkes tavsiye Ediyor ek olarak fan alacağım 12 çıkarmayı düşünüyorum fanlarıdediğim gibi sadece fanları değişirsin oda kimine göre cokta önemli değil kimisi de kafaya cok takıyor pwm ayarı dedığimiz olay fanların manuel olarak hız ayarının yapılabilmesı
örnek verecek olursam pwm ayrlı bir fanda manuel ayar ile işlemcinizin sıacklığına göre ayarlayabilirsin işlemciniz belli sıcaklıgı cıkınca fanlar tüm hızıyla dönerken belli bir sıcaklıgın altında daha düşük hızda çalısır pwm ayarlı fan olmassa fan sürekli son hızda döner buda fan sesi olarak rahatsızlık verebılır
Bu arada hocam hangi kasa aldınızDediğim parçalar sorunsuz sığar değil mi birde enermax Revolution dfx 1200w psu uyumlu mu ?
youtubede videolar mevcut bios üzerinden basit bir şekilde yapılıyor ayarlar ben hala kullanıyorum ve memnunum 13 fan var şuan kasada gayet memnunum 13 fan olmasda olur 4 fanda yetiyor kasayı soğutmak için fazlası biraz zevk meselesi diyebilirimKral hortlattım ama o ayarı nasıl yaparız video falan var mı ben o kasayı almayı düşünüyorum herkes tavsiye Ediyor ek olarak fan alacağım 12 çıkarmayı düşünüyorum fanları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada hocam hangi kasa aldınız
Kral ekran kartın nedir saphire 9060XT 16 buna sığar mıyoutubede videolar mevcut bios üzerinden basit bir şekilde yapılıyor ayarlar ben hala kullanıyorum ve memnunum 13 fan var şuan kasada gayet memnunum 13 fan olmasda olur 4 fanda yetiyor kasayı soğutmak için fazlası biraz zevk meselesi diyebilirim
sığmama şansı yok 4090 getir oda sığar sistemim imzada yazıyor rx6700 10 gb var 2 fanlı yaklasık 10-13 cm boşuk var daha uzunluk olarak yanlıs hatırlamıyosam 420mm olması lazım ekran kartı desteğininKral ekran kartın nedir saphire 9060XT 16 buna sığar mı
hocam sizdeki model asus dual 6700tx modelı var suan bende 12 gb olan memnunum ama 9060xt arasında fark var bayaasığmama şansı yok 4090 getir oda sığar sistemim imzada yazıyor rx6700 10 gb var 2 fanlı yaklasık 10-13 cm boşuk var daha uzunluk olarak yanlıs hatırlamıyosam 420mm olması lazım ekran kartı desteğinin
Ben şuan bu kartı 2k da çok rahat kullanıyorumhocam sizdeki model asus dual 6700tx modelı var suan bende 12 gb olan memnunum ama 9060xt arasında fark var bayaa![]()