Boş kasa önerisi 3000TL

kendim kullanıyorum kupon denk gelırse 2k ya yakın fiyattan alınabılır genıiş ve ferah kasa tek kötü yanı fanlarının pwm ayarının olmaması ben onları değiştim şuan 13 adet fan takılı görünüşü de gayet şık bir kasa tavsiye ederım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve unutmadan malzeme kalıtesıde sağlam kendim bizzat kasanın üstüne cıkıp denedım 65 kiloyu tasıyor :)
Bu kasanın fanlar leş atıyo 4fan alayım desen 1.5k en kötü 4kya gelcek o fiyata lianli v100 alınıyor worth değil maalesef

Boş kasa lazım kasa dan da anlamıyorum.Hava akışı iyi olsun dışarıdan hoş gözüksün yeter.9070xt gpu takacağım ve kule tipi soğutucu gpu desteği 330 dan yukarı olması lazım asus b650m-r anakart takacağım.Şuan 2 tane buldum ama nedense pek öneren yok forumlarda,diğer önerilen kasaların stok yok konular eski olduğu için.3000TL bütçe var 3500 kadar çıkabilirim.Bu kasaların kronik bir sorunu varmıdır veya ne alabilirim ?

XPG Starker ARGB Temperli Cam USB 3.0 Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR https://share.google/rsbntd0QijyeHrvAh
Hangisini alacaksın?

Bu kasanın fanlar leş atıyo 4fan alayım desen 1.5k en kötü 4kya gelcek o fiyata lianli v100 alınıyor worth değil maalesef
Bu attığınız aerocool kasanın herhangi bir kronik sorunu vs var mıdır ? İçine b650m-r thermalright Peerless Assassin 120 soğutucu uyumlu olur mu ?

Hangisini alacaksın?
Aerocool iyi gibi şuan

Bu attığınız aerocool kasanın herhangi bir kronik sorunu vs var mıdır ? İçine b650m-r thermalright Peerless Assassin 120 soğutucu uyumlu olur mu ?

Aerocool iyi gibi şuan
Hayır yok hocam, siteyi sevmesem de çok iyi kasa. Tak çalıştır 4fanla geliyor.

zamnında şu fanları 600 den almıstım ozamn için mantıklı idi
hatta şuan ayna efektli fan var 2 adet yan tarafta temudan aldıgım oda belese geldı yani demek istediğim mantıklı secımlerle kasa şık görünüme ulaşabılıyor

Tahta detayı güzel bence güzel duruyor

Hayır yok hocam, siteyi sevmesem de çok iyi kasa. Tak çalıştır 4fanla geliyor.
Teknobiyotik kötü satıcı mı öyle dediniz ? Alsam göndermeme gibi bir durumu olur mu ?

Tahta detayı güzel bence güzel duruyor

Teknobiyotik kötü satıcı mı öyle dediniz ? Alsam göndermeme gibi bir durumu olur mu ?
ben ordan psu aldım bir sorun olmadı benim için

Dediğim parçalar sorunsuz sığar değil mi birde enermax Revolution dfx 1200w psu uyumlu mu ?

zamnında şu fanları 600 den almıstım ozamn için mantıklı idi
hatta şuan ayna efektli fan var 2 adet yan tarafta temudan aldıgım oda belese geldı yani demek istediğim mantıklı secımlerle kasa şık görünüme ulaşabılıyor
Böyle bir ürün varken o kasanın herhangi bir mantığı kalmadı maalesef. Ürün zaten çakma ürün dk431in üstüne zoko yazıp 2kat fiyata satıyor satıcı. YD fiyatı 40usd, trde 80usd :D

Dediğim parçalar sorunsuz sığar değil mi birde enermax Revolution dfx 1200w psu uyumlu mu ?
Evet uyumlu hepsi sığar. 220psu,400gpu, 170cpu cooler mesafesi var. Dediğiniz ürünler uyuyor.

Göndermekle alakalı sorun yok, satış sonrası çok kötü. Kasada çok garantilik durum olmaz o yüzden önerebildim.

Böyle bir ürün varken o kasanın herhangi bir mantığı kalmadı maalesef. Ürün zaten çakma ürün dk431in üstüne zoko yazıp 2kat fiyata satıyor satıcı. YD fiyatı 40usd, trde 80usd :D

Evet uyumlu hepsi sığar. 220psu,400gpu, 170cpu cooler mesafesi var. Dediğiniz ürünler uyuyor.

Göndermekle alakalı sorun yok, satış sonrası çok kötü. Kasada çok garantilik durum olmaz o yüzden önerebildim.
Tamam çok teşekkürler aerocool alacağım.Benim en başta attığım 1 corsair 2 xpg kasayı da incelermisiniz.Ben onları bulabildim.Aerocool dan iyi mi kötü mü ?

Tamam çok teşekkürler aerocool alacağım.Benim en başta attığım 1 corsair 2 xpg kasayı da incelermisiniz.Ben onları bulabildim.Aerocool dan iyi mi kötü mü ?
Attığım çok daha iyi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,196
Üyeler
183,076
Son üye
walith
Geri