Boş kasa önerisi 3000TL

TalisMann

80+
Reaksiyon skoru
44
Bütçe
3000
Boş kasa lazım kasa dan da anlamıyorum.Hava akışı iyi olsun dışarıdan hoş gözüksün yeter.9070xt gpu takacağım ve kule tipi soğutucu gpu desteği 330 dan yukarı olması lazım asus b650m-r anakart takacağım.Şuan 2 tane buldum ama nedense pek öneren yok forumlarda,diğer önerilen kasaların stok yok konular eski olduğu için.3000TL bütçe var 3500 kadar çıkabilirim.Bu kasaların kronik bir sorunu varmıdır veya ne alabilirim ?

XPG Starker ARGB Temperli Cam USB 3.0 Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR https://share.google/rsbntd0QijyeHrvAh

Boş kasa lazım kasa dan da anlamıyorum.Hava akışı iyi olsun dışarıdan hoş gözüksün yeter.9070xt gpu takacağım ve kule tipi soğutucu gpu desteği 330 dan yukarı olması lazım asus b650m-r anakart takacağım.Şuan 2 tane buldum ama nedense pek öneren yok forumlarda,diğer önerilen kasaların stok yok konular eski olduğu için.3000TL bütçe var 3500 kadar çıkabilirim.Bu kasaların kronik bir sorunu varmıdır veya ne alabilirim ?

XPG Starker ARGB Temperli Cam USB 3.0 Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR https://share.google/rsbntd0QijyeHrvAh

Screenshot_20250823_174550_Chrome.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi biraz aşıyor qmaa mükemmel bi kasa

Alıntıyı görüntüle

Bütçeyi biraz aşıyor qmaa mükemmel bi kasa
En fazla 2 3 alan var bilemedim ve bana 4000 fazla boş kasa için

Bu kafama yattı gibi sonradan fan da almama gerek kalmayacak.Peki bu kasa benim attığım xpg ve corsair'e göre nasıldır ?

kendim kullanıyorum kupon denk gelırse 2k ya yakın fiyattan alınabılır genıiş ve ferah kasa tek kötü yanı fanlarının pwm ayarının olmaması ben onları değiştim şuan 13 adet fan takılı görünüşü de gayet şık bir kasa tavsiye ederım

kendim kullanıyorum kupon denk gelırse 2k ya yakın fiyattan alınabılır genıiş ve ferah kasa tek kötü yanı fanlarının pwm ayarının olmaması ben onları değiştim şuan 13 adet fan takılı görünüşü de gayet şık bir kasa tavsiye ederım

ve unutmadan malzeme kalıtesıde sağlam kendim bizzat kasanın üstüne cıkıp denedım 65 kiloyu tasıyor :)

ve unutmadan malzeme kalıtesıde sağlam kendim bizzat kasanın üstüne cıkıp denedım 65 kiloyu tasıyor :)
Baya alan kişi var peki bu marka bilindik mi ve sonradan herhangi bir şey almama gerek var mı bunun için ? Pwm ayarı ne demek bende fan değişmeme gerek var mı ?

Kasa buldunuz mu lazım mı halen

Baya alan kişi var peki bu marka bilindik mi ve sonradan herhangi bir şey almama gerek var mı bunun için ? Pwm ayarı ne demek bende fan değişmeme gerek var mı ?
dediğim gibi sadece fanları değişirsin oda kimine göre cokta önemli değil kimisi de kafaya cok takıyor pwm ayarı dedığimiz olay fanların manuel olarak hız ayarının yapılabilmesı
örnek verecek olursam pwm ayrlı bir fanda manuel ayar ile işlemcinizin sıacklığına göre ayarlayabilirsin işlemciniz belli sıcaklıgı cıkınca fanlar tüm hızıyla dönerken belli bir sıcaklıgın altında daha düşük hızda çalısır pwm ayarlı fan olmassa fan sürekli son hızda döner buda fan sesi olarak rahatsızlık verebılır

Bütçe çıkıyorsa çok iyi kasa.

Geri