Termal macun uygula bence. Ayrıca laptopunun modeli nedir acaba merak ettim.Merhaba soru başlıktaki gibi sizce termal macun mu kullanılmalı yoksa sıvı metal mi?
Laptop hangisine göre üretildiyse onu, sıvı metalle gelen cihazlara dokunmayın hatta değiştirmek gereksiz risk.Merhaba soru başlıktaki gibi sizce termal macun mu kullanılmalı yoksa sıvı metal mi?
macunMerhaba soru başlıktaki gibi sizce termal macun mu kullanılmalı yoksa sıvı metal mi?
geç verdiğim için özür dilerim laptop GameGaraj R9T 5070 ekran kartlı modeli şu anda sadece firefox açık olmasına rağmen dereceler fazla geliyor sizle de paylaşıyorum hemenTermal macun uygula bence. Ayrıca laptopunun modeli nedir acaba merak ettim.
Şu anda zaten termal pad var bilgisayarda ama anlamadığım bir şekilde aktı o yüzden tekrar kullanmayı düşünmüyorumPTM7950 BULURSAN YAPISTIR İKİSİNDEN DE İYİ DOSTUM
Bu bildiğin termal padlerden değil dostum PTM7950 yaz izle senin kullandıgın padlerle uzaktan yakından alakası olmazŞu anda zaten termal pad var bilgisayarda ama anlamadığım bir şekilde aktı o yüzden tekrar kullanmayı düşünmüyorum
hocam gamegarajdan aldığım gibi kullanıyorum bilgisayarı ve onlarda bu şekilde faz değişimli termal pad kullandıklarını ilettiler bu yüzden kullanmak istemediğimi belirttimBu bildiğin termal padlerden değil dostum PTM7950 yaz izle senin kullandıgın padlerle uzaktan yakından alakası olmaz