🔥İndirim Steam Deck Oled 512GB - 30,5 bin TL

Cihaz güçlü ama yine 2 boyutlu oyunlar için. Yani öyle 3A oyunlar oynayacaksanız ayarları kısmanız gerekiyor, ortaya çıkan görüntü korkunç. :)
İncelme videolarında güzel sonuçlar veriyor ama Max 1 saat gider gibi

Ashes of creation gibi oyunları destekliyor mu bu cihazlar şarja takıp oynanır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğunu kullanmış biri olarak hiç biri 5 para etmez. Ne ısınması biter, 30 dk oyun oynarsın şarj yarıya düşer uv yaparsın sonra, sesli çalışır vs vs. Gidin geforce now alın ister telefon ister tablet bide kablosuz gamepad alın mis. 100 mbit fiber ile 1 kere donma takılma yaşamadım
Her oyunu oynayabiliyor muyuz steam kütüphanesinde. Kendi launcheride var oyunun

Bunun yerine Legion go s z1e alın el konsolu almayı düşünen varsa.

Niye ya Xbox rog ally x öven çok gördüm inceleme videolarında yerli,yabancı
İnan hepsini kullandım. Nintendo Sw1 sw 2 dahil. Yine en keyiflileri ps vita. Exc oyun yoksa el konsolunun bir anlamı yok. Gamepass + geforce now şuan en mantıklı ve ucuz tercih

Tabiri caizse Steam Deck 2'yi daha çok bekleriz. Yakın zamanda çıkmayacak. Yakından uzaklaştıkça da çıkmayacak. :)

Steam Deck yerine bunu mu tavsiye ediyorsunuz? Yani daha iyi, fiyatının hakkını verir.

Sakın hocam bu attığınız linkteki modeli almayın bu model Rog ally z1 extreme modelinden bile kötü performansı 30k verecekseniz tartışmasız alınacak olan Rog Ally X modelidir veya 2. el Xbox Rog Ally X modelidir. Z2A işlemcisi yeni gibi olsada performans olarak z1 extreme den bayağı geri. Dediğim gibi 30k küsür para vereceğim diyorsanız alınacak model;
-Rog Ally X
-Xbox Rog Ally X(2. el varsa o fiyatlarda)
yoksa 30k vermek yerine diğer ucuz modelleri uyguna alın(düz z1 extrme, legion, claw vs. vs..) en azından paranız çöpe gitmez.

Ashes of creation gibi oyunları destekliyor mu bu cihazlar şarja takıp oynanır mı

Her oyunu oynayabiliyor muyuz steam kütüphanesinde. Kendi launcheride var oyunun
steam deck te sorun olabilir ama rog ally larda windows var sorun olmaz

Sakın hocam bu attığınız linkteki modeli almayın bu model Rog ally z1 extreme modelinden bile kötü performansı 30k verecekseniz tartışmasız alınacak olan Rog Ally X modelidir veya 2. el Xbox Rog Ally X modelidir. Z2A işlemcisi yeni gibi olsada performans olarak z1 extreme den bayağı geri. Dediğim gibi 30k küsür para vereceğim diyorsanız alınacak model;
-Rog Ally X
-Xbox Rog Ally X(2. el varsa o fiyatlarda)
yoksa 30k vermek yerine diğer ucuz modelleri uyguna alın(düz z1 extrme, legion, claw vs. vs..) en azından paranız çöpe gitmez.

Tavsiye ettiğiniz ürünlerin linkini atabilir misiniz? Nereden olduğu farketmez.

sanırım 2.el bahsetmiş çünkü rog ally x sadece 1 yerde satılıyor oda 52k

Evet hocam kusura bakmayın şimdi baktım ben piyasadan geri kalmışım ben 8 ay evvel aldım ve bayağı artmış fiyatlar, şuan dediğim fiyat sadece 2. el için mevcut oda Ally X modelinde sarı sitede. O zaman 30k el konsoluna para vermeyin hocam 16k 17k diğer modelleri alın, z2a modeli olan ürünler hala vasat :D

Evet hocam kusura bakmayın şimdi baktım ben piyasadan geri kalmışım ben 8 ay evvel aldım ve bayağı artmış fiyatlar, şuan dediğim fiyat sadece 2. el için mevcut oda Ally X modelinde sarı sitede. O zaman 30k el konsoluna para vermeyin hocam 16k 17k diğer modelleri alın, z2a modeli olan ürünler hala vasat :D
E-ticaret sitelerini geçtim, yazınca bile çıkmıyor. Dedim acaba nerede yanlış yapıyorum?

Çoğunu kullanmış biri olarak hiç biri 5 para etmez. Ne ısınması biter, 30 dk oyun oynarsın şarj yarıya düşer uv yaparsın sonra, sesli çalışır vs vs. Gidin geforce now alın ister telefon ister tablet bide kablosuz gamepad alın mis. 100 mbit fiber ile 1 kere donma takılma yaşamadım
Legion go kullanmış biri olarak İmzamı atarım.
Evet başlarda herkes heves ediyor.
Yatarak oynarım veya otobüste oynarım diye ama 20-30 bin lira verdiğimiz cihazı 720p'de low'da fsr açık bile 30-40 FPS veremiyor.
Bu cihazlar özünde bir laptop gibi.
Hallow Knight ve Hades 2 hayranı değilseniz alınmaz.
30 bin vermişim açıp bi tlou oynuyum diyorsun 30w'da 1 saat dayanmiyor.
Hadi diyorsun şarjda oynarım olsun bu seferde cihaz inanılmaz ısındığını için fan sesi çok oluyor.
Tamam diyorsun fanları yavaslatiyim bu seferde işlemci 100+ olduğu için frekans kısıyor ve kasmaya başlıyor.
Tamam diyorsun 30w'dan 15w'a alayip oyun yine kasıyor.
Son çare ayar kısıyım diyorsun zaten 900p low'da fsr açık 30fps zor görüyor cihaz.
Yani bu cihazlar daha güçlü oyunlar için hazır değil.
FIFA falan 30-40 fps'de çalışıyor ama onda da tek maç atma hakkın var.
2. Maçta şarj bitiyor :D.
Sırf bu sebeplerden cihazı bir kenara atıyorsun sonra çok zararla satmaya çalışıyorsun.
Dediğim gibi Hades gibi mobilde bile çalışabilen oyunlar oynuyorsaniz evet tam size göre ama güçlü oyunlar oynuyorsaniz bunu alacağınız paraya ps5 pro illa mobil alacak iseniz redmagic astra alın. Yanına da gamesir G8+ alin. Geforce now ile keyfinize bakın. Hatta cihaz GTA 5 bile açıyor :D.

Geri