RX 5600XT DRIVER Sorunları Devam Ediyor!

Usman aga sen sorun yaşamayınca driverlarda sorun yok diye bir şey yok
Yok dostum o öyle değil. O arkadaş yaşamadıysa böyle bir sorun yoktur! Nokta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan tüm AMD fanboylarına sesleniyorum,
Arkadaşlar WQHL driverda bile bir sürü sorunla karşılaşan insan varken hala neden savunuyorsunuz :D?
Şuan savunulacak tek şey fiyat :) Performans denilecek fakat oyunum 60 dakikada bir kesilmesi ile ben performansı nasıl hissedeyim? Alın 5-10 FPS sizin olsun, iyi yazılım benim olsun.

Arkadaşlar WQHL driverda bile bir sürü sorunla karşılaşan insan varken hala neden savunuyorsunuz :D?
Ya adamın da suçu yok adam yaşamıyorsa ben yaşamıyorum diyebilir ama driverlarla alakalı değil diyemez.

@crazyreign reis bak yine aynı konu açıldı. Hala kimler amd kartlarda sorun yok diye savunuyor bir adım öteye gelsin

ben yaşamıyorum ikimizde WQHL driver kullanıyoruz eğer driver ile ilgili olsa bende yaşarım
Yine sen yine saçma sapan cevaplar... Her insan aynı sorunu yaşayacak değil senin 5600xt kartın stabil ve iiyi çalışıyor diye herkesin stabil çalışacak diye bir şey yok. 5600xt fanboyusun, sen sadece insanlara bende yok 20.4.2 yüklü whql moruq diyorsun.
Driverlarda bir şey yok çünkü senin kartta bir şey yok değil mi ? :D

son birkaç haftadır 5600xt ve 1660s ile arasında kalıyorum fakat son günlerde az bir performans kaybını göze alıp 1660s e döndüm bu kadar para verip de mavi ekran alırsam o sistemi sinirden parçalarım ben sorunun kaynağını bilmiyorum kanka ama umarım düzelir 5600xt nin hakkını yiyolar adam gibi yazılım yapmadıkları için

son birkaç haftadır 5600xt ve 1660s ile arasında kalıyorum fakat son günlerde az bir performans kaybını göze alıp 1660s e döndüm bu kadar para verip de mavi ekran alırsam o sistemi sinirden parçalarım ben sorunun kaynağını bilmiyorum kanka ama umarım düzelir 5600xt nin hakkını yiyolar adam gibi yazılım yapmadıkları için
RTX 2060 al 1660 düşük

d
devam et devammmm

WQHL driverda bile bir sürü Driver sorunu yaşayan insanlar hala neden savunuyorsunuz 🤣🤣🤣😂😂

Rx 5700 xt kullanıcısıyımdım perfomans iyi ama hatalar yaşadığım için iade ettim.

Bende şu anda Sapphire Pulse RX 570 4GB modeli mevcut. Tabii konuyla alakası var mı bilmiyorum fakat önceden nadiren bazı saçma glitchlerin olduğunu hatırlatayım ama şimdi ise daha iyi. Navi kart kullanmadığımdan dolayı sadece tek bir şey yazacağım, ben eğer yeni bir GPU'ya geçiş yapsaydım ilk düşüneceğim modeller GTX 1660 S ya da RTX 2060 olurdu, Navi'lere mümkün olduğunca pek para vermezdim ama yakında çok güzel bir güncelleme gelir ve düzelirse düşünebilirim.

Yok dostum o öyle değil. O arkadaş yaşamadıysa böyle bir sorun yoktur! Nokta.

Şuan savunulacak tek şey fiyat :) Performans denilecek fakat oyunum 60 dakikada bir kesilmesi ile ben performansı nasıl hissedeyim? Alın 5-10 FPS sizin olsun, iyi yazılım benim olsun.
geçmiş olsun kardeşim umarım yakında çözülür sorunun.

Bende şu anda Sapphire Pulse RX 570 4GB modeli mevcut. Tabii konuyla alakası var mı bilmiyorum fakat önceden nadiren bazı saçma glitchlerin olduğunu hatırlatayım ama şimdi ise daha iyi. Navi kart kullanmadığımdan dolayı sadece tek bir şey yazacağım, ben eğer yeni bir GPU'ya geçiş yapsaydım ilk düşüneceğim modeller GTX 1660 S ya da RTX 2060 olurdu, Navi'lere mümkün olduğunca pek para vermezdim ama yakında çok güzel bir güncelleme gelir ve düzelirse düşünebilirim.
Bende yeni karta geçersem kesinlikle Nvidia olur.

RTX 2060 al 1660 düşük
onu upgrade yaparım işlemciyle birlikte alırım şimdi 1660s beni çok iyi idare eder

aynen öyle hatalar tamam çok az kişide ama insan düşünüyor bende de olur mu diye o yüzden 1660s tercih ettim ben mesela ama aklım 5600xt de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,648
Üyeler
188,140
Son üye
efeariz
Geri