beyler bu linkte 10.575 e düşüyor. AKCE400 kodu ile.
daha ucuz satıcı bu
Ddr4 16 gbler 3kdan foşur foşur gidiyomax 3 k eder, satanlar kendileri kullansın bosverin.
ddr4 alanda aynı oyunları oynayacak fark yok zaten ddr5le. almayın piyasayı bu hale getirenler kendileri kullansın, gidin ddr4 sistem toplayın.Ddr4 16 gbler 3kdan foşur foşur gidiyo
64 GB DDR4 14 sattım 17.5 32 ddr5 aldım 2. Elden 2. Ele belki mallık ama 64 overkilldi ztn bilmiyomddr4 alanda aynı oyunları oynayacak fark yok zaten ddr5le. almayın bu piyasayı bu hale getirenler kendileri kullansın.
sen yine dengelemişin ama sıfırdan sistem toplayanlar gitsin ddr4 sistem toplasın, su an ddr5 sistem toplamak mantıksız.ve zararlı. fiyatlar illaki normale döner satışlar yarı yarıya düstü.64 GB DDR4 14 sattım 17.5 32 ddr5 aldım 2. Elden 2. Ele belki mallık ama 64 overkilldi ztn bilmiyom
5800X3D 18K, 5700X3D 15K satıyorlarsen yine dengelemişin ama sıfırdan sistem toplayanlar gitsin ddr4 sistem toplasın, su an ddr5 sistem toplamak mantıksız.ve zararlı. fiyatlar illaki normale döner satışlar yarı yarıya düstü.
twinmos iyi marka mı? garanti durumları vs. genel olarak iyi mi?
iyi diger konumda kavgası çok döndütwinmos iyi marka mı? garanti durumları vs. genel olarak iyi mi?