Honda Dio çekişten düşme sorunu

Reaksiyon skoru
35
Merhabalar. Yaklaşık 3 ay önce Bayiden sıfır dio aldım. Bugün 1000 km bakımı için servise götürdüm. Öncesinde motor bağırmadan rahatlıkla ivmeleniyordu. Şuan bakımdan sonra motor çok bağırmaya başladı. Varyatörden çok ses gelmeye başladı ve motor gitmiyor ivmelenmesi bayağı düştü. Servis 10w40 yağ koymuş. Neden yapar? Şimdiden

çin malı ve belli bi km üstü olsa baga derdim benim arkadaşta yaşadı bagayı değiştirdi düzeldi motor

Küçük bir ayarı var onun 5dakikalik bir işlem (ismini hatırlamıyorum ama ondan değilse bilemiyorum. Yine servise götür sen

yağla ilgili sorun olduğunu sanmıyorum serviste herhangi bir parça değişti mi bakım sırasında? genelde kayıştan yapabilir bu durumu yada debriyaj tozlu ve pisse de torku düşebiliyor ayrıca ben kendi motorumda 1 baga eksiltmiştim torku artsın diye işe yarıyor. sen durumu servise göster ama sana ilerisi için bir tavsiye; 10kdan sonra servise götürme. hem fazla işçilik alıyorlar hem de kroniksiz sorun çıkarmıyor alet gerek yok o kadar para bayılmana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,295
Üyeler
189,827
Son üye
bugraproo
Geri