Çözüldü✓ İpad pro m5 13'' 2. El bu fiyata alınır mı

Ucuza az kullanılmış 13 inç M2 Air bulsan fazlasıyla yeter aslında Pro için o kadar paraya gerek yok, zaten işlerini kalemle not alma hariç MacBook ile yapmak isteyeceksin o yüzden tablette en iyi deneyim için büyük ekran + Pencil Pro desteği olması yetiyor Oled ekran, M5 işlemci gibi şeylere pek gerek yok.
airin ekranı çöp ne oled var ne 120 hz var
m4 ün bi tane gelişmiş ekranlı hali vardı ona da bakabilirsin bence (nano texture)

airin ekranı çöp ne oled var ne 120 hz var
m4 ün bi tane gelişmiş ekranlı hali vardı ona da bakabilirsin bence (nano texture)
Not almak için öyle şeylere gerek yok ki, bir de ekran çöp demek de ağır kaçar Oled ekranlardan kötü olsa da gayet iyi görüntü veriyor.

Not almak için öyle şeylere gerek yok ki, bir de ekran çöp demek de ağır kaçar Oled ekranlardan kötü olsa da gayet iyi görüntü veriyor.
Pro bakmamın amacı tamamen ekran ve 120hz air araştırdım yazı yazarken 60hz nin vereceği performans beni rahatsız eder macbook air m4 var elimde onda sorun olmuyor 60hz tablete yazarken o ufak gecikme ve hz den dolayı kasma problemi beni delirtir

Pro bakmamın amacı tamamen ekran ve 120hz air araştırdım yazı yazarken 60hz nin vereceği performans beni rahatsız eder macbook air m4 var elimde onda sorun olmuyor 60hz tablete yazarken o ufak gecikme ve hz den dolayı kasma problemi beni delirtir
1500 sayfa textbookun içinde sayfa kaydırmak

Geri