🔥İndirim I5-12400f RTX 5060 Sistem 30.809₺

kasa olarak seçeneklerde bitfenix cube akvaryum tarzı daha alınası duruyor .
yalnız i5 12400f olması sebebiyle bence fiyat iyi değil ultra 5 225f sistem olaymış süper fiyat derdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün için konuşuyorsak, avantajlı duruyor. bi kaç gün öncesi içinse değil.

o sistem 33k'di şimdi 2k zamcık yemiş. 35 çıkıyorsan gamergen de aşağı yukarı 42bin yakın 7500f 9060xt 16gb sistem alsan daha iyi olur
Neden avantajlı değil ki ? Sadece ekran kartı - ram - işlemci 32.100 tl gibi bir fiyata geliyor

hocam 35e zar zor çıkıyorum monitörle beraber 38 ancak verebilirim
1769796203412.webp

4 e de 240 hz monitör al yeter
38 bin tl taş gibi sistem

Neden avantajlı değil ki ? Sadece ekran kartı - ram - işlemci 32.100 tl gibi bir fiyata geliyor
bi kaç gün önce 33bin intel ultra 5 225f li 5060 vardı, o sistem işlemci olarak 12400f daha iyiydi senin aldığın 12400f , am4 ryzen 5 5600 denk geliyor aslında bi tık altında kalıyor. 225f işlemci ryzen 5 7600 doğrudan rakibi.

Avantajlı mı beyler? Duruma göre yeğene almayı düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle

Soğutucu ve kasa özelleştirmesini yaparak aldım sistemi. Konu için teşekkürler.
kasa msi m100 a baya kötü bi kasa hocam eski kasam rgb kapanmıyor değişmiyor fan hızı değişmiyor kasayı keşke değişmeseydiniz. benim eski kasam bilmeyerek almıştım hiç memlun değildim.

Alıntıyı görüntüle
4 e de 240 hz monitör al yeter
38 bin tl taş gibi sistem
hocam bu sistemde ramlari kington 5600 ve 2x16 yaparsam fiyatı 37000tlye geliyor biraz zora girip 3e de monitör almak mantıklı mı yoksa ultra 5 225f li sistemi mi almak daha mantıklı benchmark testlerine baktığımda ultra 225f daha iyi bir performans gösteriyordu genellikle valorant cs oynuyorum işlemci daha güçlü olması mı mantıklı yoksa rami 32gb yapmak mı

Bence geçenki 225F - B580 sistem daha F/P idi. 32 RAM ile 34K'ya mis oldu. Ama onu kaçıranlar için bu da güzel. Şahsen kasayı Bitfenix Cube Premium 600W yapardım

Veya MSİ yerine Bitfeniz MG953'de yapılabilir. MSİ 121A'nın malzeme kalitesi düşük (PSU'suna lafım yok, kasası kötü)

Bence geçenki 225F - B580 sistem daha F/P idi. 32 RAM ile 34K'ya mis oldu. Ama onu kaçıranlar için bu da güzel. Şahsen kasayı Bitfenix Cube Premium 600W yapardım
bitfenix kasa stoğu yok :)
dediğin sistemi işten bi arkadaş parçaları kargo hızlı olması için montajsız aldırdım, halen kargo verilmedi. sizde de mi öyle ? hafta sonu toplayacaktık olmadı :(
Ekran görüntüsü 2026-01-30 211615.webp

bitfenix kasa stoğu yok :)
dediğin sistemi işten bi arkadaş parçaları kargo hızlı olması için montajsız aldırdım, halen kargo verilmedi. sizde de mi öyle ? hafta sonu toplayacaktık olmadı :(
Alıntıyı görüntüle
Evet ben de montajsız şekilde 2 tane aldım, ikisi de kargoya verilmedi hala

Bitfenix'in stok olmaması kötü olmuş :( Şuan beyazı var elimde, gerçekten kaliteli kasa

Evet ben de montajsız şekilde 2 tane aldım, ikisi de kargoya verilmedi hala

Bitfenix'in stok olmaması kötü olmuş :( Şuan beyazı var elimde, gerçekten kaliteli kasa
herhalde ocak ayında çok sistem sattılar, kargo yetişemiyorlar :D alt tarafı seçili parçalar bi kutuya koyup, kurye teslim edecekler 3gündür tık yok. stok yok diyip iptal etmeseler bari.
intel kartta multiframe olayı da geliyor :) xess3 amd yapamadığını yine ilk onlar yapıyor helal olsun %1 pazar payıyla

Kingston ram 1 tane daha eklerseniz +6000₺ 32GB ram oluyor

Geri