csgo ban yeme tereddütü

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
csgoda başladığımdan beri hiçbir zaman hile açmadım. ancak iyi oynadığım zaman adam chatten report falan yazıyor. eğer suçsuz yere vac ban vb yersem ne yapmalıyım. programların arkada açık kalması mümkünmü bilmem ama ben csgonun getirdiği 3. parti yazılımları engelleyen trusted moddayım ve pcde chat engine falan filan yok. Ban yeme durumunda ne yapmalıyım böyle bir durum olur mu?

csgoda başladığımdan beri hiçbir zaman hile açmadım. ancak iyi oynadığım zaman adam chatten report falan yazıyor. eğer suçsuz yere vac ban vb yersem ne yapmalıyım. programların arkada açık kalması mümkünmü bilmem ama ben csgonun getirdiği 3. parti yazılımları engelleyen trusted moddayım ve pcde chat engine falan filan yok. Ban yeme durumunda ne yapmalıyım böyle bir durum olur mu?
Hile açmadıysanız ban yemezsiniz kolay kolay. Her iyi oynayana ban atılmıyor maalesef. Ama olur da "overwatch ban" yerseniz "ticket" atarsanız düşük ihtimalle açılır.

Hile açmadıysanız ban yemezsiniz kolay kolay. Her iyi oynayana ban atılmıyor maalesef. Ama olur da "overwatch ban" yerseniz "ticket" atarsanız düşük ihtimalle açılır.
Fazla takma kafaya atmak istedikten sonra her türlü ban atıyorlar. ÇÖP oyun.
hile açmadığım halde ban atabiliyorlar mı? çok kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen git roblox oyna

Yemezsin takma
yersem?

Yesem ben yerdim smoke için awp no scobe hs attım

Vac Ban yemezsin merak etme eğer skin changer gibi 3. Parti yazılımlar kullanmıyorsan

hile açmadığım halde ban atabiliyorlar mı? çok kötü

yersem?
La yemezsin smoke için awp no scobe carbon attım aşağıya carbom yazmayı unutmuşum bide normal yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,540
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri