Neler Yeni

csgo ban yeme tereddütü

ElectriX

80+ Silver
csgoda başladığımdan beri hiçbir zaman hile açmadım. ancak iyi oynadığım zaman adam chatten report falan yazıyor. eğer suçsuz yere vac ban vb yersem ne yapmalıyım. programların arkada açık kalması mümkünmü bilmem ama ben csgonun getirdiği 3. parti yazılımları engelleyen trusted moddayım ve pcde chat engine falan filan yok. Ban yeme durumunda ne yapmalıyım böyle bir durum olur mu?

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
csgoda başladığımdan beri hiçbir zaman hile açmadım. ancak iyi oynadığım zaman adam chatten report falan yazıyor. eğer suçsuz yere vac ban vb yersem ne yapmalıyım. programların arkada açık kalması mümkünmü bilmem ama ben csgonun getirdiği 3. parti yazılımları engelleyen trusted moddayım ve pcde chat engine falan filan yok. Ban yeme durumunda ne yapmalıyım böyle bir durum olur mu?
Hile açmadıysanız ban yemezsiniz kolay kolay. Her iyi oynayana ban atılmıyor maalesef. Ama olur da "overwatch ban" yerseniz "ticket" atarsanız düşük ihtimalle açılır.

ElectriX

80+ Silver
Hile açmadıysanız ban yemezsiniz kolay kolay. Her iyi oynayana ban atılmıyor maalesef. Ama olur da "overwatch ban" yerseniz "ticket" atarsanız düşük ihtimalle açılır.
düşük ihtimalle mi? hmm:/

Barneystinson

80+ Silver

ElectriX

80+ Silver
Fazla takma kafaya atmak istedikten sonra her türlü ban atıyorlar. ÇÖP oyun.
hile açmadığım halde ban atabiliyorlar mı? çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen git roblox oyna

Yemezsin takma
yersem?

Barneystinson

80+ Silver
Yesem ben yerdim smoke için awp no scobe hs attım

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Vac Ban yemezsin merak etme eğer skin changer gibi 3. Parti yazılımlar kullanmıyorsan

ElectriX

80+ Silver

Barneystinson

80+ Silver
hile açmadığım halde ban atabiliyorlar mı? çok kötü

yersem?
La yemezsin smoke için awp no scobe carbon attım aşağıya carbom yazmayı unutmuşum bide normal yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,881
Üyeler
161,513
Son üye
terkedilmem1482
Top Bottom