Burak sagdc
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
uzun süreç konuşmalar vesayre de elde tutulur bişey yok gibi geçmiş olsun
oyun niye whatsapp'a bağlıyor mesela ne alaka mk, bildiğin bilgilerini satıyorlaroyunla ilgili büyük sıkıntı var kanka bunun peşini bırakma firmaya bile dava açabilirsin dediğin gibi anonimsen
Hiçbir şey olmaz panel yapan, depremde enkaz altındakilerle dalga geçen yüzlerce kişinin kimliği adresi her şeyi belli hala hiç bir şey yapmıyorlar. Bırakın bu işleri Türkiye suçluyu koruyor anlayın artık.üşenmeyecen aga git gellik durum olmuyor genelde tazminatta anlaşıyorsun. eğer panelcilik yaptığı ortaya çıkarsa da y'ı yer
Oyunda ismim anlamsız bir nick wp bağlama konusuda sadece ben görebilirim başkası göremez demekki oyun içinde para ödemiş tanıdığına o da böyle özel bilgilere erişmesi için yetki vermiştir diye düşünüyorumHiçbir şey olmaz panel yapan, depremde enkaz altındakilerle dalga geçen yüzlerce kişinin kimliği adresi her şeyi belli hala hiç bir şey yapmıyorlar. Bırakın bu işleri Türkiye suçluyu koruyor anlayın artık.
En en fazla uzlaşma parası alırsın o kadar
Benim bu mevzuda anlamadığım adamın panellemesi için senin ad soyad gibi bilgilerine ihtiyacı var. Oyundan bunu nasıl buldu? Nickini ad soyad mı yaptın ne yaptın
Ayrıca wp ile neden bağlanıyor? Bağlansa bile sen niye bağlıyosun dostum bir daha öyle şeyler yapma boşver bağlanmayıversin.
Bişeyde istemedi özür diler misin abi de falan dedi seste engelledimAdam ne istiyorsa öde. Başın belaya girmesin.
Numaramı attığı ss var onun haberi olmadan onunla tekrar iletişime geçip oyunda bu sefer kayıt alabilirim aynı tür konuşma yaparsauzun süreç konuşmalar vesayre de elde tutulur bişey yok gibi geçmiş olsun
Ciddiye alma o adamı o adam forumumuzun kadrolu trollü. Öylesine yazıyor.Bişeyde istemedi özür diler misin abi de falan dedi seste engelledim
satıcam hesabı ucuzundan dahada telefonda barındırmam oyunuOyunu bırakman için bahanen olmuş işte diye yorumladım. Kitlesi belli
Bi ara benim eve polis yollamışlardıetliye sütlüye karışan yok hocam canı sıkılınca insanlara bulaşan tiplerden olduğunu düşünüyorum
Ben bile sadece mail bagliyomHiçbir şey olmaz panel yapan, depremde enkaz altındakilerle dalga geçen yüzlerce kişinin kimliği adresi her şeyi belli hala hiç bir şey yapmıyorlar. Bırakın bu işleri Türkiye suçluyu koruyor anlayın artık.
En en fazla uzlaşma parası alırsın o kadar
Benim bu mevzuda anlamadığım adamın panellemesi için senin ad soyad gibi bilgilerine ihtiyacı var. Oyundan bunu nasıl buldu? Nickini ad soyad mı yaptın ne yaptın
Ayrıca wp ile neden bağlanıyor? Bağlansa bile sen niye bağlıyosun dostum bir daha öyle şeyler yapma boşver bağlanmayıversin.
Kanka böyle elemanlar yataktan kalkmayan asosyal bir orman çocuğu oldukları için dert etme en fazla numaradan ararlar ederler engellerwjn senden ama çok rahatsız olursan hukuk öğrenciyim yardımcı olurum ama devletimiz böyle arkadaşlari dava etsen bile en fazla para cezasj kesiyor hatta çoğu zaman gülüp geçiyor o yüzden çok takma yapabilecegi hiç bişi yokMobile Legends Bang Bang oynuyordum bi el kötü oynadım sonra adam küfür etmeye başladı bekle numaranı atıcam dedi önce başını sonra sonunu söyledi sonrada chate attı oyun bitincede lobiye çekti beni ailenin herşeyini çıkartırım diyip tehditler savurmaya başladı benim anlamadığım oyundan nasıl buluyor numarayı oyuna WhatsApp hesabı bağlıydı ama sadece oyunun içindeki yöneticiler modlar göremez mi numarayı? Lütfen ne yapacağımı söyler misiniz
Arayamazlar kayıtsız numaralarda çalmıyor telefon rahatım o konudaKanka böyle elemanlar yataktan kalkmayan asosyal bir orman çocuğu oldukları için dert etme en fazla numaradan ararlar ederler engellerwjn senden ama çok rahatsız olursan hukuk öğrenciyim yardımcı olurum ama devletimiz böyle arkadaşlari dava etsen bile en fazla para cezasj kesiyor hatta çoğu zaman gülüp geçiyor o yüzden çok takma yapabilecegi hiç bişi yok
Kayıtsız numaralara aç aradıkları zaman en azından numarası belli olsun. belki biraz beyin yoksuludur kendi numarasından arar.Arayamazlar kayıtsız numaralarda çalmıyor telefon rahatım o konuda
Gizli numaradan ararlarKayıtsız numaralara aç aradıkları zaman en azından numarası belli olsun. belki biraz beyin yoksuludur kendi numarasından arar.