Laptoplar aşırı pahalılandı, 20 binlik laptoptan pek hayır gelmez. O parayla sağlam bir tablet almak daha mantıklı olmaz mı senin için? İçerik tüketiminde daha kaliteli bir ekranın olur.Selamlar, yaklaşık 20.000 TL bütçem var.
Kullanımım: dizi/anime/YouTube, günlük işler ve hafif oyunlar (Stardew vb.).
Aslında 16 GB RAM istiyorum ama bütçe yetmiyor, o yüzden 8 GB modellere bakıyorum.
2. el bakmalısın. 3050 li bi laptop bulursunSelamlar, yaklaşık 20.000 TL bütçem var.
Aslında 16 GB RAM istiyorum ama bütçe yetmiyor, o yüzden 8 GB modellere bakıyorum.
İkinci elden monster tulpar işinizi görürSelamlar, yaklaşık 20.000 TL bütçem var.
attıgınız laptopun 2. elde degeri 9-12 k arası, bu paraya satamazsınızCihazların Apple ise buna da bakabilirsin. Fakat ekranı normal laptoplara göre küçük, 8 gb ram var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben satmıyorum. Fakat ne kadar kullanıldığına bağlı.attıgınız laptopun 2. elde degeri 9-12 k arası, bu paraya satamazsınız
ne kadar kullanıldıgının hiç önemi yok sıfır kapalı kutu bile olsa bu paraya satmaz, nereyse aynı paraya sıfır ve her yönden daha iyi özelliklere sahip bir laptop inceleyebilirisiniz : https://www.hepsiburada.com/casper-...42-bv00x-g-f-p-HBCV00007MJN45?magaza=NethouseBen satmıyorum. Fakat ne kadar kullanıldığına bağlı.